NFL 4-on-4: de blik op week 1


1. Het seizoen start met de Houstons Texans op bezoek bij de Kansas City Chiefs. Kan Deshaun Watson, net als in de play-offs eerder dit jaar, de regerend kampioen dwarszitten?


Ton de Vries

“Deshaun Watson acht ik tot heel veel in staat. Toch zullen de Texans figurant zijn in de seizoensopener van de Chiefs. De mannen van Andy Reid staan te trappelen om te laten zien dat ze terechte Super Bowl winnaars zijn. Ik hoop dat de Texans een tijdje bij kunnen blijven, maar de Chiefs zijn de absolute topfavoriet. De trein staat stevig op de rails in Kansas City in de jacht op de volgende Super Bowl.”

Luuk Dokter

“De Texans hebben aan zoveel kwaliteit ingeboet door Nuk te laten vertrekken. De targets van Watson zijn significant minder geworden en daarmee ook de offensieve output van de Texanen. Gezien het feit dat de Chiefs altijd hoog weten te scoren, trekken zij daarom aan het langste eind. Overigens verwacht ik wel dat Houston in het seizoen zal groeien. Watson is en blijft namelijk een uitzonderlijk talent.”

Chris van Dijk

“Nee. Dat de Chiefs het lastig hadden met de Texans kwam door een paar foutjes in het eerste kwart. Daarna was het een blowout en scoorden de Chiefs 28 punten in een kwart. De Texans zijn er sindsdien niet beter op geworden. Vooral verdedigend is de ploeg kwetsbaar. Ik zie daarom niet in hoe ze Mahomes gaan stoppen. Zonder Hopkins gaan ze ook niet genoeg scoren om de Chiefs bij te houden.”

Toon Aerts

“Ik denk het niet. De Texans zijn een slechter team ten opzichte van vorig seizoen, terwijl de Chiefs er nog iets op vooruit zijn gegaan. Als de mentale en fysieke scherpte aanwezig is, maken de Chiefs gehakt van de Texans. Jammer voor Watson, want hij blijft wel een uitzonderlijk talent. Alleen zal dat niet genoeg zijn om Mahomes en co af te stoppen.”

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen