NFL 4-on-4: de blik op week 1


2. Packers vs. Vikings is direct een cruciaal duel in de NFC North. Wie gaat er volgens jullie met de winst vandoor?


Chris van Dijk

“De Vikings. Vorig seizoen waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Toch denk ik dat de Vikings toen al iets beter waren en Aaron Rodgers en de Packers boven hun stand leefden. De Packers hebben zich de afgelopen maanden niet echt versterkt. Daarom zie ik nu een voordeel voor de Vikings.”

Toon Aerts

“Ik denk dat de Vikings eindelijk alle schroom van zich af kunnen gooien en de Packers de baas zullen zijn. Op papier staat er echt wel een heel aardig team daar in Minneapolis. Green Bay, daarentegen, start toch met twijfels. Offensief lijkt het toch allemaal maar dunnetjes daar. Dit jaar behoort de NFC North de Vikings toe.”

Luuk Dokter

“De Vikings zien er op papier beter uit, maar de Packers weten altijd iets uit de hoge hoed te toveren. De kwaliteiten van Rodgers staan buiten kijf en ik denk dat hun wide receivers verrassend goed voor de dag kunnen komen. Vooral Allen Lazard lijkt een goed seizoen tegemoet te gaan. Daarom ga ik voor de Packers.”

Ton de Vries

“Meteen een kraker, heerlijk. Ik zie de Vikings vaak als favoriet uit de bus komen, maar daar ben ik het niet helemaal mee eens. Velen wijzen naar de matige draft van de Packers, maar een draft is zeker niet bepalend voor de kansen in het seizoen. Op papier zijn ze niet veel slechter geworden en A-Rod staat te popelen om de critici de mond te snoeren. De Vikings hebben een sterk team, maar ik denk dat het een paar weken duurt voordat alles op de rit is.”

Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen