NFL 4-on-4: smullen van de NFC West


4. Komend weekend staat de topper op het programma tussen de Ravens en de Chiefs, wie gaat deze titanenstrijd winnen?


Ton de Vries

“De Ravens worden als favoriet gezien, maar ik ga voor de Chiefs. Patrick Mahomes en co staan er vaak als het er echt op aan komt. Het gemiddelde niveau van de Ravens ligt momenteel hoger, zonder twijfel. Juist in zo’n wedstrijd zullen de Chiefs er echter weer staan. Hoe dan ook wordt dit een spannende, spectaculaire wedstrijd. De wekker staat vast voor maandagnacht.”

Luuk Dokter

“De Chiefs zijn sterk, maar spelen ook vrij veilig. De Ravens hebben een zweem van onaantastbaarheid en frivoliteit om zich heen hangen. De Chiefs lijken tevreden en dat is funest in deze ontmoeting. De onzichtbare hand die de Ravens richting de Super Bowl duwt, helpt hen ook langs de Chiefs. Passie en honger winnen het van een verzadigde koning.”

Chris van Dijk

“De Ravens zijn wel de favoriet. Ze spelen de eerste twee weken beter en spelen ook nog eens thuis. Ik heb het gevoel dat de Ravens echt gedreven zijn om te laten zien dat de wedstrijd in de play-offs tegen de Titans een incident was. Terwijl de Chiefs weten dat ze de play-offs wel halen en dat ze daar iedereen kunnen verslaan. Baltimore gaat er dus met de zege vandoor, maar de echte winnaar wordt de neutrale kijker, want ik verwacht wel een shootout.”

Toon Aerts

“Op dit moment lijken de Ravens beter. De Chiefs-machine sputtert een klein beetje. Alleszins als je het gaat vergelijken met hoe ze vorig seizoen presteerden. Er lijkt op de één of andere manier minder vuur in de offense te zitten. Zeker tegen de Chargers was het allemaal niet zo flitsend. De Ravens daarentegen lijken gevaarlijker dan ooit en ze hebben een ongezien arsenaal aan wapens ter beschikking. Ik verwacht een spannende pot, maar toch met de Ravens als winnaar.”


Lees hier ook de 4-on-4 van vorige week!
Heb je suggesties voor vragen in onze volgende 4-on-4? Laat het ons weten in een reactie of op twitter, via @SportAmerika.
Vergeet niet de laatste NFL podcast te beluisteren op je favoriete platform!

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen