NFL 4-on-4: smullen van de NFC West


2. Onder andere Adam Gase, Matt Patricia en Dan Quinn zitten op de “hot seat”, welke coach vliegt er straks als eerste uit?


Chris van Dijk

“De verliezer van het duel tussen de Lions en de Falcons in week 5. De twee ploegen die steeds nieuwe manieren vinden om te verliezen tegen elkaar. Dat moet iemand zijn baan kosten. De Jets zijn natuurlijk het slechtste team, maar ook een andere coach gaat hier geen succes van maken. De beste tactiek om te tanken is om Gase het jaar lekker af te laten maken en dan met een nieuwe coach het nieuwe jaar te beginnen.”

Toon Aerts

“Mijn gevoel zegt Matt Patricia. De situatie bij de Jets is uitzichtloos en daarom denk ik dat Gase gewoon de rit zal uitzitten tot eind dit seizoen om dan de laan uitgestuurd te worden. Quinn van zijn kant lijkt wel immuun voor ontslag. Op één of andere manier gaat hij weer wat potjes winnen en zo de hoop doen ontstaan dat hij er toch nog iets van kan maken. Patricia zal dus de eerste zijn die de bons krijgt.”

Luuk Dokter

“Dat is een lastige. Adam Gase had vorig seizoen al ontslagen moeten worden en Dan Quinn speelt al jaren in blessuretijd. Patricia weet de net-niet status van de Lions niet om te keren en begeeft zich op glad ijs. Aangezien de Jets echt een aanfluiting zijn, verwacht ik een snel vertrek van Gase. Hij kan het gewoon niet. General manager Joe Douglas lijkt de juiste mindset te hebben, maar de head coach is een zwakke schakel. Op weg naar Trevor Lawrence willen de Jets écht schoon schip maken. Dat kan prima met een tussenpaus.”

Ton de Vries

“Als ik er eentje moet noemen dan toch Matt Patricia. Hij heeft ruim de tijd gehad om er iets van te maken in Detroit en er is gewoon geen progressie. De Lions spelen nu tegen de Cardinals en Saints; wedstrijden die ik ze ook zomaar zie verliezen. Na een 0-4 start zie ik niet hoe Patricia nog aan kan blijven. Hij is de eerste die eruit gaat.”

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen