NFL 4-on-4: smullen van de NFC West


3. Gardner Minshew is tot ieders verbazing weer een enorme verrassing dit seizoen, is hij de QB van de Jaguars de komende jaren of zien we alsnog Trevor Lawrence of Justin Fields naar Jacksonville komen?


Toon Aerts

“Ik geloofde aanvankelijk niet zo in de Minshew-mania. De afgelopen twee weken toonde hij echter enorm goede dingen. Hij is er als quarterback op vooruit gegaan en zorgt er mede voor dat de Jaguars zowaar een competitief team zijn. Ik denk dat de Jags nog wel wat games zullen winnen en dus niet achter Trevor Lawrence aan kunnen. Ik zie het wel gebeuren dat het geloof in Minshew bevestigd wordt en dat de man met de schitterende snor de komende jaren het gezicht van de franchise wordt.”

Luuk Dokter

“Inmiddels is het geen verrassing meer. Vorig seizoen was Minshew een cultheld, maar dit jaar laat hij zien dat hij geen one day fly is. De besnorde quarterback bleek een lot uit de loterij en Jacksonville mag de handjes dichtknijpen. Nu ze voorzien zijn op de quarterback-positie kan de focus in de rebuild ergens anders op.”

Ton de Vries

“Ik heb nog steeds mijn twijfels. Vorig seizoen begon hij ook sterk, maar zakte daarna ver weg. Zijn lengte, of gebrek daar aan, blijft ook een dingetje. Dat gezegd hebbende, wat hij tot nu toe laat zien, is natuurlijk fenomenaal. Als hij in de buurt kan blijven van dit niveau kunnen ze niet meer om hem heen in Jacksonville. Ik hoop dat hij niet geblesseerd raakt en de komende weken een eerlijke kans krijgt. Denk dan eens aan alle wapens die ze in de volgende draft kunnen oppikken met de karrevracht aan draft picks.”

Chris van Dijk

“Dat gaan we de komende weken pas echt zien, denk ik. Het lijkt er op dat teams de Jaguars de afgelopen weken een beetje onderschat hebben. Dat gaat niet meer gebeuren. Tot aan de bye-week hebben ze een makkelijk schema (Dolphins, Bengals, Texans, Lions). Als Minshew er niet minimaal twee wint, zal de tank in de tweede seizoenshelft wel echt aan gaan.”

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen