NFL 3-on-3: speelden de Patriots opnieuw vals?

3. GEEN ENKEL TEAM IN DE NFC “LEAST” HEEFT EEN WINNING RECORD. WIE HAALT UITEINDELIJK DE DIVISIEKROON BINNEN?

 
Toon Aerts: Philadelphia Eagles.
Wat een belabberde divisie is de NFC East toch. Niemand geeft een stuiver om de kansen van eender welk NFC East-team in de play-offs. En terecht. Noch Dallas, noch Philadelphia kunnen zich meten met de powerhouses in de NFC als San Francisco, Seattle of New Orleans. Ik denk dat uiteindelijk de Philadelphia Eagles de NFC East zullen winnen, aangezien het een symbolisch en gepast einde zou zijn voor het Jason Garrett-tijdperk in Dallas.
Luuk Dokter: Philadelphia Eagles.
De NFC East is het lachertje van de NFL. Geen van de teams zou aanspraak moeten mogen maken op play-offs, maar zo werkt het niet. De Cowboys hebben van geen enkel team kunnen winnen dat een positief record heeft. Voor de Eagles geldt dat niet, maar ook zij kennen een zeer wisselvallig seizoen. Uiteindelijk denk ik dat Philadelphia de divisie wint. Simpelweg omdat het een beter team is, terwijl Dallas de betere individuen heeft.
Ton de Vries: De Dallas Cowboys.
De Eagles zijn zo banged up dat ze bijna hun back-up QB als wide receiver het veld in moesten sturen. Ben van mening dat het optreden van de Cowboys dit seizoen als complete wanprestatie mag worden bestempeld. Zoveel talent dat nauwelijks benut wordt. En toch gaan ze het halen denk ik, simpelweg omdat de Eagles’ ziekenboeg te vol zit. In de play-offs geef ik beide ploegen geen schijn van kans, andere play-off-teams in de NFC zitten echt op een ander level.

Toon Aerts
Toon Aerts
Houdt de Belgische NFL-eer hoog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen