NFL 3-on-3: speelden de Patriots opnieuw vals?

2. WELK TEAM MAAKT IN JANUARI HET MEESTE KANS OM EEN UPSET TE REALISEREN EN EEN HOGERE SEED ERUIT TE KNIKKEREN?

 
Ton de Vries: Tennessee Titans.
De Titans zijn echt aan het knallen momenteel. Derrick Henry is niet te stoppen en Ryan Tannehill verrast vriend en vijand. De defense staat verder als een huis. Dit team wordt moeilijk te verslaan straks en zie ze nog wel verrassen in de playoffs. Denk eerlijk gezegd ook dat ze de AFC South gaan pakken.
Toon Aerts: Pittsburgh Steelers.
In de eerste helft van het seizoen was ik verre van overtuigd van de Steelers. Vooral offensief waren ze echt dramatisch slecht. Nu ze op offense the Duck Duck Hodges hebben geplaatst, lijkt dat compartiment zich enigszins te stabiliseren. Maar vooral de defensie is geweldig aan het spelen. Ik denk dat deze defensie zo goed als elk team lam kan leggen. Of de offense daarna dan kan volgen, zal het succes van de Steelers in de play-offs bepalen.
Luuk Dokter: Kansas City Chiefs.
De Chiefs zijn in staat om van iedere tegenstander te winnen, maar kunnen ook tegen enorme missers aanlopen. Vorig jaar waren ze met quarterback Patrick Mahomes de grote verrassing. Dit jaar zat de klad er een beetje in, maar richting de play-offs zijn de mannen uit Kansas City weer goed in vorm.

Toon Aerts
Toon Aerts
Houdt de Belgische NFL-eer hoog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen