NFL 3-on-3: speelden de Patriots opnieuw vals?

1. DE PATRIOTS WORDEN OPNIEUW IN VERBAND GEBRACHT MET VALSSPELEN. PATRIOTS GONNA PATRIOT? OF ZIJN ZE DITMAAL ECHT ONSCHULDIG?

 
Luuk Dokter:
Als je betrapt wordt, gebeurt dat niet bij de eerste keer dat je het doet. Ik denk dat de Patriots dit bij iedere tegenstander hebben gedaan en nu tegen de lamp zijn gelopen. De schaduw over het succes blijft groeien.
Ton de Vries:
Typisch gevalletje van “storm in een glas water”. Super ongelukkig allemaal, maar ik geloof niet dat dit bewust was. De Patriots waren er ook als de kippen bij om het verhaal te ontkrachten. Dit deden ze bij eerdere gevallen niet. Maar goed, ze hebben de schijn natuurlijk wel flink tegen.
Toon Aerts:
Ditmaal wil ik de Patriots het voordeel van de twijfel geven. Het filmen gebeurde kennelijk in de context van de “Do Your Job” documentaire die de Patriots aan het maken zijn. Ik denk dat het allemaal wat opgeblazen wordt omdat het (opnieuw) over de Patriots gaat. Hoge bomen vangen veel wind. Ik denk dat dit uiteindelijk wel overwaait zonder sanctie of enig ander gevolg. De snelle en stevige reactie van de Patriots vertelt me dat ze dit keer wel recht in hun schoenen staan. De perceptie zullen ze echter altijd tegen hebben.

Toon Aerts
Toon Aerts
Houdt de Belgische NFL-eer hoog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen