NFL 3-on-3: Internationale Aspiraties

3. TRADE DEADLINE

De trade deadline is volgende week. Ieder team kan nog wel een toevoeging gebruiken. Verwacht je komende week nog een belangrijke deal? Of heb je zelf een suggestie voor een trade tussen twee teams waar beide dit jaar nog mee geholpen zijn?
WB: Het is niet eenvoudig om een trade te bedenken die beide teams dit jaar nog gaat helpen, maar ik ga toch een poging wagen. De Patriots moeten in actie komen om het grote gemis van Dont’a Hightower op te vangen en hebben na het aantrekken van Will Tye vier tight ends. Ik denk dat New England een inspanning gaat doen om Jon Bostic opnieuw naar Foxborough te halen en Dwayne Allen terug naar Indiana stuurt.
NP: Ik verwacht niet zo veel van de trade deadline, maar gezien de trieste ontwikkelingen bij de Arizona Cardinals verwacht ik nog wel wat rondom Larry Fitzgerald. Hij moet nog een keer kans krijgen om een Superbowl te strijden. Vorig jaar leken de Patriots serieus geinteresseerd in de toekomstige Hall-of-Famer, maar die zullen nu niet nog een poging wagen. Een team als de New Orleans Saints kan hem zeker wel gebruiken. Zijn ze SB-waardig? Met een sterke defensie en een Drew Brees in vorm is dat altijd een optie.
CvD: Het zal een rustige deadline worden, maar ik zou graag zien dat Eli Manning naar Jacksonville gaat in ruil voor T.J. Yeldon. Jacksonville moet Denver 2.0 worden. Een middelmatige Manning en een uitstekende defensie kan een Super Bowl winnen, want Manning is een duidelijke upgrade ten opzichte van Blake Bortles. De Giants hebben nu de 27e running offense en kunnen hier wel wat hulp gebruiken, terwijl T.J. Yeldon nauwelijks aan spelen toekomt door Leonard Fournette en Chris Ivory. Voor beide ploegen is dit een verbetering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen