NFL 3-on-3: Wat een fantastische start

Pittsburgh Steelers v Cincinnati Bengals
3. Welke wedstrijd van komend weekend mogen we absoluut niet missen en waarom?
RG: Cincinnati Bengals @ Pittsburgh Steelers. Pittsburgh is het enige team dat echt overtuigde en hun favorietenrol waarmaakte. De Bengals hadden wat meer moeite met de Jets dan gedacht maar zijn over het algemeen met een fitte Dalton aan het roer een van de uitdagers in deze AFC North showdown. Deze wedstrijd kan nu al eens heel belangrijk worden: wie gaat in deze divisie de dienst uitmaken? Ik gok wel dat Big Ben en de zijnen aan het langste eind zullen trekken.
NP: Green Bay @ Minnesota. Naast dat dit natuurlijk een enorme rivalry is, is het ook de opening van het nieuwe stadion in Minneapolis. Daarnaast SNF en twee ploegen die 1-0 aan het seizoen begonnen. Allemaal ingredienten voor een heerlijke game.

KJtV:
Alle. Iedere NFL wedstrijd staat bol van de sensatie en heeft een eigen verhaal. Er staan echt heel veel boeiende wedstrijden op het programma. Wat te denken van de onderlinge wedstrijden in de AFC North? Bengals @ Steelers & Ravens @ Browns. Ik ben verder heel benieuwd of de Buccaneers bij de Cardinals hun tweede zege kunnen pakken. Als dat gebeurt dan zijn ze serieuze contender in hun divisie. De Colts moeten winnen bij de Broncos en het is ook interessant of de Dolphins het de Patriots net zo lastig kunnen maken als vorige speelronde tegen de Seahawks.

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen