NFL 3-on-3: Wat een fantastische start

Houston Texans v Kansas City Chiefs
2. De LA Rams wisten zelfs geen punt te maken tegen de 49ers. En dat met hun rookie quarterback in straatkleding op de bank. Wie moeten de Rams gaan starten komende weken?
RG: Jeff Fisher heeft het maar zwaar met quarterbacks, eerst in St. Louis en nu in Los Angeles. Ik denk dat hij Case Keenum het vertrouwen geeft zondag en terecht. Je kan nu wel in paniek raken en Keenum wisselen tegen Mannion of Goff maar daar doe je niemand een plezier mee aangezien de Rams zondag tegen één van de betere verdedigingen ooit speelt. Als je Goff nu tegenover het Legion of Boom laat spelen verliest hij zoveel vertrouwen dat hij nog twee jaar huilend wakker wordt. Dus ik zou Keenum laten staan als ik Fisher was.
NP: Goff. Als er zo weinig vertrouwen zit tussen Keenum en je rookie QB, dan moet je altijd voor je rookie gaan. Al die ervaring die hij dit jaar op gaat doen, is alleen maar meegenomen. Het klinkt wellicht stom in week 2, maar ze moeten in LA nu alweer gaan denken aan volgend seizoen. En dan kan je er maar beter voor zorgen dat je startende QB dan wel NFL-ready is.
KJtV: Ik heb Jeff Fisher als coach erg hoog zitten. Hij raakt niet snel in paniek en heeft vertrouwen in zijn spelers. Of dat voor QB Case Keenum gerechtvaardigd is, is echter de vraag. Fisher heeft alleen geen serieuze andere optie, ondanks de miserabele 34.2 QB rating van afgelopen MNF. Sean Mannion (wie?) was L.A.’s No. 2 QB en het is wel duidelijk dat rookie Jared Goff nog niet voor de leeuwen geworpen kan worden. De Rams hebben een probleem.

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen