Aaron Rodgers blijft in Green Bay

Aaron Rodgers blijft in Green Bay. Hij zal ook de komende jaren zijn kunsten vertonen bij de Packers. Ondanks geruchten dat de meervoudig MVP mogelijk ergens anders heen zou gaan, heeft hij volgens meerdere bronnen bijgetekend in Wisconsin. Rodgers tekent naar verluidt een deal voor vier jaar ter waarde van 200 miljoen dollar, waarvan 153 miljoen gegarandeerd. Dit zou hem de best betaalde speler ooit maken.

Na de roemloze exit van de Packers tegen de 49ers in de play-offs begon er wederom een periode van geruchten over de toekomst van Rodgers. Dit is niet voor het eerst. Vorig jaar duurde het tijden voordat Rodgers uiteindelijk besloot bij de Packers te blijven. Na de uitschakeling in de play-offs beloofde Rodgers dat het dit jaar sneller zou gaan.

Toch kwam de geruchtenmolen op gang. De Titans en de Steelers werden genoemd als mogelijke nieuwe werkgevers, maar het meest genoemde team was de Denver Broncos. De Broncos hebben een getalenteerd team, maar missen alleen nog een goede quarterback. Met Rodgers erbij zouden de Broncos meteen een kanshebber voor de Super Bowl zijn. Met name nadat Nathaniel Hackett tekende als nieuwe head coach van de Broncos namen de geruchten toe. Hackett was de afgelopen jaren offensive coordinator in Green Bay en heeft naar verluidt een uitstekende band met Rodgers. Toch kiest Rodgers er dus voor om te blijven bij de Packers.

NOOIT RUSTIG RONDOM RODGERS

Hoewel Rodgers dit offseason dus voor aanzienlijk minder onrust zorgt in Green Bay, is het nooit rustig rondom zijn persoon. Ook dit jaar zorgde hij weer voor ophef nadat bekend werd dat hij niet gevaccineerd was tegen het coronavirus. Er zijn nog veel meer spelers in de NFL niet gevaccineerd, alleen had Rodgers de suggestie gewekt dat hij het wel was door te stellen dat hij “geïmmuniseerd” was. De ophef was groot toen bleek dat hij niet gevaccineerd was.

Randzaken daargelaten, zullen Packers fans blij zijn dat Rodgers bijtekent. Backup quarterback Jordan Love weet tot nu toe nog niet te overtuigen, terwijl Rodgers ook afgelopen jaar weer een hoog niveau haalde. Dit leverde hem zijn vierde MVP-titel op, naast dat hij ook al een Super Bowl won met Green Bay. Bovendien is het bijkomend voordeel van het bijtekenen van Rodgers dat de kans dat wide receiver Davante Adams ook bijtekent groter wordt.


Coverfoto: Nic Antaya/Getty Images

Marc Dorenbos
Marc Dorenbos
Houdt van voetbal, American Football en Basketball. Fan van de Bengals #WhoDey.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen