NFL 5-on-5: De play-offs gaan beginnen

Houston Texans v Oakland Raiders
Komend weekend is de wild card ronde, waarbij in de meeste gevallen de uitspelende ploeg de favoriet in de wedstrijd is. Welke verrassing zie jij komend weekend gebeuren?
SB: De Green Bay Packers gaan eraan tegen de Redskins. Dat laatstgenoemde überhaupt in de play-offs zit, vind ik wel apart. De Packers zijn niet het team van de afgelopen seizoenen en lijken nit echt de vorm en momentum te hebben die nodig is om het ver te schoppen in de play-offs. Exit in de wild card-ronde dus.
CvD: Minnesota is de enige thuisploeg die komend weekend gaat verliezen. De Redskins zijn in vorm, de aanval van de Steelers is gehandicapt door blessures en Antonio Brown kan het daar niet alleen. Verder gaan Watt en Whitney Mercilus gehakt maken van de offensive line van de Chiefs. Seattle is wel echt in vorm en is hierdoor de enige uitploeg die dit weekend weet te winnen.
MG: Ik denk niet dat er een verrassing zal komen, maar als er een te noteren valt, dan zal het in DC zijn. Die Packers offense moet dringend het niveau van quarterback Rodgers terugvinden. Waar zijn Eddie Lacy, Randall Cobb, Davante Adams dit seizoen??
TK: Houston gaat Kansas City verslaan. Ook al spelen de Chiefs weken achtereen alleraardigst, J.J. Watt en zijn mannen gaan stunten. Knap.
SV: Het affiche Packers @ Redskins is er een die normaal niet veel bijzonders zou zijn. Een win voor de Packers. Echter zou het dit jaar wel eens anders kunnen uitpakken. De Packers zijn totaal niet stabiel en Rodgers is volledig lamgelegd door het gebrek aan mensen die een bal kunnen vangen. Daar zou zomaar eens een verrassing uit kunnen rollen. Bovendien gaan de Texans van de Chiefs winnen. Want J.J. Watt.

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen