SportAm 2024 March Madness Bracket Challenge

Het is maart en dat kan maar één ding betekenen: March Madness. De tijd van het jaar waarin iedereen probeert om zo goed mogelijk de bracket van het NCAA Tournament te voorspellen. Net zoals elk jaar is er voor alle volgers en fans van SportAmerika een speciale Bracket Challenge! Daarin kan je het opnemen tegen de tientallen redacteuren van SportAmerika en tegen de vele andere fans, volgers en sportliefhebbers die stuk voor stuk pretenderen dat zij weten hoe het toernooi gaat verlopen.

HOE DOE IK MEE?

Heel simpel: klik op deze link om bij de pagina van de groep uit te komen. Nu heb je alleen nog een wachtwoord nodig: SportAmerika2024. Hierna kan je aan de slag met je bracket die je tot donderdagmiddag 21 maart kan aanpassen nadat je de bracket hebt ingevuld. Donderdagmiddag 21 maart om 17:15 barst het spektakel namelijk los, met twee Nederlanders die meedoen aan het toernooi: Bas Leyte (Clemson) en Rienk Mast (Nebraska). Vul dus voor die tijd je bracket volledig in, want daarna kan het niet meer!

Tijdens het NCAA Tournament zal SportAmerika na elke speeldag of speelronde de nodige updates zullen volgen over alle resultaten. Veel succes en alvast sterkte aan eenieder die al na enkele wedstrijden zijn bracket in duigen ziet vallen!

Foto: AP Photo/Mary Altaffer

Lars Leeftink
Lars Leeftink
Adjunct-hoofdredacteur, eindredacteur voor de NBA en college football/basketbal en terug te vinden in 3000 SportAmerika podcasts. Heeft de Amerikaanse sporten leren kennen via videogames. Volgt sindsdien bijna alle Amerikaanse sporten. De NFL en NBA Draft zijn mijn jaarlijkse guilty pleasure.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen