NBA Playoffs 2019: Milwaukee overtuigend langs Toronto


Afgelopen nacht stond de tweede wedstrijd tussen de Toronto Raptors en de Milwaukee Bucks op het programma. In Milwaukee wonnen de Bucks andermaal van de ploeg uit Toronto: 103-125. Door deze zege staan de Bucks nu op een 2-0 voorsprong in de serie.


GAME 2: TORONTO RAPTORS 103-125 MILWAUKEE BUCKS


THE HEADLINES

Na de nederlaag in Game 1 was het voor de Raptors zaak om in Game 2 beter voor de dag te komen. Echter was dit totaal niet het geval en liepen de Bucks al snel uit naar een ruime voorsprong. Bij de rust hadden de Bucks een voorsprong van 25 punten en deze voorsprong kwam in de tweede helft niet meer in gevaar. Naast Giannis Antetokounmpo, die zoals vanouds weer ijzersterk speelde, viel bij de Bucks vooral de bank op. Deze bankspelers scoorden namelijk in totaal 54 punten, met Ersan Ilyasova als topscorer (17 PTS).

THE HIGHLIGHTS

UP NEXT

De volgende twee wedstrijden zullen in Toronto gespeeld worden. In deze twee thuiswedstrijden moet de Canadese ploeg minimaal één wedstrijd en eigenlijk twee wedstrijden winnen om in de series te blijven. In de nacht van zondag op maandag (01:00) begint Game 3.

Coverfoto: Stacy Revere/Getty Images

Thijs Verkuil
Thijs Verkuil
De dag dat Kobe Bryant zijn laatste wedstrijd speelde, was voor mij het begin dat ik basketbal ben gaan volgen. Vanaf 2016 fan van de Brooklyn Nets. Eerst als grap om het slechtste team in de NBA te supporten, maar dat werd al gauw fanatiek en kijk sinds 2017 eigenlijk alle wedstrijden live.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen