Conor McGregor heeft volgende boksopponent nu al voor het uitzoeken

McGregor
Hoewel het gevecht met Floyd Mayweather nog elf dagen weg is, heeft Conor McGregor al meerdere opties voor een eventueel vervolg van zijn bokscarrière. Verschillende sterren uit de boksport hebben zich al laten ontvallen zich graag over de Ier te ontfermen. Daar kwam vandaag een voor de hand liggende nieuwe optie bij.
Onlangs liet McGregor al weten met ‘ijzeren vuist’ over zowel de MMA als de boksport te willen regeren. Daaruit viel volgens vele experts al op te maken dat de Ier na The Money Fight nog niet klaar is in de boksring. Inmiddels wordt ook duidelijk dat verschillende boksers wel oren hebben naar een tweestrijd met de dubbele UFC-kampioen.

Een volgende pensionado

De meest recente toevoeging aan de lijst zal niemand verrassen. De recentelijk met pensioen gegane Paulie Malignaggi heeft officieel zijn comeback aangekondigd. Als het aan de New Yorkse voormalig titelhouder ligt, dan is St. Patrick’s Day 2018 gereserveerd voor een officieel gevecht tussen de twee kemphanen.
In de afgelopen weken is er veel kwaad bloed gezet tussen de twee. In eerste instantie sloot Malignaggi zich aan in het kamp van McGregor om als sparring partner te dienen. Toen het kamp McGregor via sociale media echter foto’s naar buiten bracht van de bokser tegen het canvas ontstak deze in grote woede. Volgens Malignaggi werd met de foto iets wat er niet was gesuggereerd omdat hij werd genomen op een moment dat hij uitgleed.

Recentelijk liet Malignaggi een uitdaging van UFC-ster Cub Swanson om de ring in te stappen aan zich voorbijgaan. Malinaggi heeft nu zijn bokshandschoenen, die hij er in maart nog in hing, uit de wilgen gevist om zich in de komende maanden voor te bereiden op een gevecht met McGregor. Die heeft hier overigens vooralsnog verder geen reactie op gegeven.

Canelo Alvarez

Waar McGregor inmiddels wel zijdelings antwoord op heeft gegeven, is de uitdaging van Saul ‘Canelo’ Alvarez. De Mexicaan liet aan het einde van 2016 weten dat McGregor het lef moest hebben om tegen hem in de ring te stappen. De MMA-ster reageerde daar destijds niet op.
Inmiddels is Alvarez zich aan het voorbereiden op zijn titelgevecht tegen Gennady Golovkin, dat halverwege september plaatsvindt. Vorige week liet hij zich ontvallen niet bezig te zijn met iets anders dan zijn eigen gevecht. Mocht echter het, in zijn ogen, ‘wereldwonder’ gebeuren dat McGregor van Mayweather wint, dan staat hij wel open voor een titelgevecht. Veel kenners suggereren dat het gevecht tussen de winnaar van Mayweather versus McGregor tegen de winnaar van Alvarez versus Golovkin allang in het geheim is vastgelegd.
McGregor gaf op zijn beurt aan niet onder de indruk te zijn van zowel Canelo als van Golovkin. Beide vechters zijn in zijn ogen geen sterren. Onder de boksers die hem wel interesseren schaarde hij ook Gervonta Davis. Het lichtgewicht vecht voorafgaand aan Mayweather-McGregor als co-headliner in Las Vegas volgende week. Een andere naam die hij noemde was Vasyl Lomachenko. Het aangeboden gevecht tegen Manny Pacquiao lijkt uitgesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen