Zet Wade Barrett een punt achter zijn WWE-carrière?

King Barrett Slecht nieuws voor de fans van Wade Barrett (echte naam: Stu Bennett). De 35-jarige Engelsman heeft besloten om zijn WWE-contract -dat in juni afloopt- niet te verlengen. Dat meldt Pro Wrestling Sheet.


In 2010 maakte Barrett zijn opwachting in het eerste seizoen van NXT, toen nog een ‘realityshow’. Deze show wist hij op overtuigende wijze te winnen. Als leider van The Nexus, een rebellerende groep bestaande uit ex NXT-deelnemers, stond Barrett binnen de kortste keren in main event matches met Randy Orton en John Cena. Dat was ook meteen de meest succesvolle periode uit zijn WWE-carrière.
Ondanks het feit dat de welbespraakte Brit (ruim 2 meter en 111 kilogram) volledig in het profiel van een top ster in de WWE past wist hij de status van main event superster nooit meer te bereiken, voornamelijk door blessures en matige verhaallijnen.
In een interview met Sport Amerika zei Barrett over ‘creative’ in de WWE: “Het is soms lastig om te gaan met het creatieve proces van WWE. Ik denk dat het succes van een WWE Superstar voor 50% op het conto van de performer komt. De andere 50% is de input van het creatieve team (de schrijvers) van WWE. Ik wil natuurlijk op de lijst met Superstars staan waar het management extra aandacht aan schenkt. Daar werk ik zeer hard voor, maar het is absoluut een uitdaging.”
Wade Barrett is vijfvoudig Intercontinental Champion en werd vorig jaar gekroond tot WWE King of the Ring.
© 2016 WWE, Inc. All Rights Reserved.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen