NHL Play of the Day: Blandisi doet schoonspringen

PicsArt_01-02-09.39.25
De NHL Play of the Day is meestal een hele goede actie, maar soms is het juist leuker om iets te laten zien wat niet goed uit de verf is gekomen. Joseph Blandisi kreeg in de ontmoeting tussen New Jersey Devils en Philadelphia Flyers op zaterdag ook al de NHL Play of the Day op zijn naam en dat is hem nu opnieuw gelukt; hij zal er alleen iets minder blij mee zijn.
Met nog ruim zeven minuten te spelen in de eerste periode, bij een stand van 1-1, lijkt New Jersey Devils een powerplay te krijgen. Andrew McDonald heeft een slash uitgedeeld aan Joseph Blandisi. Blandisi duikt echter naar het ijs en de enige die gelooft dat hij echt zo hard is geraakt, is de commentator van het duel. De scheidsrechters merkten de fopduik echter wel op. De league wil fopduiken hard aanpakken en dus ontkomt ook Blandisi niet aan een tijdstraf: 2 minuten 4 on 4 is het gevolg.

Na afloop van het duel gaf Blandisi aan dat hij zeker wilde weten dat de scheidsrechters zagen wat er zou gebeuren. Op Twitter bood hij zijn excuses aan voor het voorval. Het ligt in de lijn der verwachting dat hij nog een waarschuwing van de league zal ontvangen voor deze schwalbe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen