Wie gaat Super Bowl LV winnen volgens de bookmakers?

INGEZONDEN BOODSCHAP


De NFL playoffs zijn volop bezig. Inmiddels hebben we de Wild Card-ronde gehad, waarmee we weer een stapje dichter bij Super Bowl LV zijn. Het is nu tijd voor de Divisional Round. De laatste acht teams zijn overgebleven, waarvan vier teams zogeheten lower seeds zijn. Alsnog gingen de teams met een plaats in de top 6 van de lijst ‘hoogste odds voor het winnen van de Super Bowl’ door te gaan. Desondanks zijn er nog twee enorme outsiders voor het kampioenschap in de NFL: de Rams en de Browns, die wonnen van respectievelijk de Seahawks en de Steelers. Denk je dat één van deze teams voor een verrassing kan zorgen? Zet dan eens wat geld in via excelsior.be, want er valt heel aardig mee te verdienen!

Chiefs worden gezien als de favoriet

De Kansas City Chiefs zijn natuurlijk de huidige kampioen van de NFL. De club sleepte immers in 2020 de Super Bowl in de wacht. Dit was de tweede titel ooit voor het team van QB Patrick Mahomes. Als het aan de bookmakers ligt, zal het daar niet bij blijven. De verwachting is namelijk dat de club de prijzenkast dit jaar alweer wat voller zal maken. De Chiefs worden namelijk gezien als de grootste favoriet voor de winst in Super Bowl LV. Voordat dit het geval is, zal de ploeg eerst nog moeten afrekenen met de Cleveland Browns van QB Baker Mayfield. Winnen de Chiefs van de Browns? Dan wachten de Baltimore Ravens of de Buffalo Bills in de AFC Championship titelstrijd, de laatste stap voor de Super Bowl.

Green Bay Packers als voorspelde tegenstander

Als het aan de bookmakers ligt, zullen de Kansas City Chiefs het in Super Bowl LV moeten opnemen tegen de Green Bay Packers. Het team van QB Aaron Rodgers wordt namelijk gezien als de tweede favoriet voor de titelwinst. Net als de Chiefs hadden de Packers afgelopen weekend vrij, aangezien beide ploegen de nummer 1 seed waren. De Packers zullen het nu in de divisional playoffs opnemen tegen de Rams. In de NFC Championship zal de tegenstander dan de Tampa Bay Buccaneers of de New Orleans Saints zijn. Die twee ploegen treffen elkaar dit weekend; een mooie strijd tussen oudgedienden Tom Brady en Drew Brees. Denk je toch dat de Packers de Super Bowl LV gaan winnen? Zet hier dan een bedragje op in op parier-belgique.com.

Coverfoto: archief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen