Verslingerd aan online American Football spelen?

Dan mag je deze andere spelletjes niet missen!


INGEZONDEN MEDEDELING


Sinds de oprichting van de NFL-competitie in 1920 is American Football uitgegroeid tot de nummer 1 sport in Noord-Amerika en in landen als Zuid-Afrika en Canada. Ook online is de populariteit groot. Het coachen van een American Football-team is als een schaakspel waarbij je strategieën moet uitdokteren. Het is het spel waarbij het aankomt op centimeters. De kleinste sprong kan het verschil betekenen tussen winst en verlies. Bij American Football is niets wat het lijkt en dat maakt het superspannend, zowel online als op het veld. American Football bestaat dan ook in verschillende vormen die je kunnen vermaken en waar je misschien nog niet aan gedacht hebt. Waarom je niet verdiepen in de andere aspecten van American Football? Gewoon vanuit de huiskamer, in je eigen bubbel. Je zal merken, American Football was nog nooit zo leuk! 

WAAG JE KANS!

Wist je dat er online gokkasten bestaan in het thema American Football? Je hoeft er de spelregels die gelden bij American Football niet toe te passen, maar je komt wel helemaal in de sfeer. Het doel bij een online gokkast is om dezelfde symbolen in een juiste combinatie te krijgen. Strategie is niet belangrijk, de geluksfactor heeft de bovenhand. Dat maakt dat iedereen snel begrijpt hoe het spel ineen zit. Ook wanneer je het voor de eerste keer speelt. Pigskin Payout is een videoslot dat eruitziet als een American Football-wedstrijd. De achtergrond is een gevuld stadion en de symbolen waarmee je een juiste combinatie moet vormen zijn een bal, een scheidsrechter, een cheerleader, het scorebord, de grappige handschoen die supporters in de lucht steken en meer. Het publiek juicht als je gewonnen hebt, net zoals in een echt stadion. 

MAAK JE COLLECTIE PANINI-STICKERS COMPLEET!

Misschien heb je nog een onvolledig Panini-album liggen of heb je er nog geen? Vroeger was het heel moeilijk om het ontbrekende plaatje te bemachtigen zonder je blauw te betalen of zonder pakketjes te blijven bestellen in de hoop dat dat ene prentje erbij zat.  Online stickers kopen en ruilen gaat nu heel gemakkelijk en met fans uit de hele wereld. Gegarandeerd dat jouw ontbrekend collectiestuk wel ergens beschikbaar is om te ruilen of voor een prijsje te kopen. Ook albums van jouw favoriete seizoen zijn nog steeds verkrijgbaar. Het hoeft niet het boek van het nieuwste seizoen te zijn. Verzamelen maar! 

FOOTBALL SPELEN OM GENOEG TE BEWEGEN

Een staycation, verken je eigen streek… allemaal goed bedoeld, maar ondertussen hebben we het wel gehad. Weer gaan wandelen of fietsen begint wel heel saai te worden. Rondhangen in de fitness of samen sporten beoefenen, is dan weer niet meer zo aantrekkelijk en nee, ook niet American Football, de contactsport bij uitstek. Toch kun je de American Football-bewegingen in je eentje of met een huisgenoot oefenen. De oefeningen online zijn uitstekend om je conditie te verbeteren en ervoor te zorgen dat je genoeg blijft bewegen zonder dat het saai wordt. Doe zeker twintig minuten de opwarmingsoefeningen en oefen je schijn- en werpbewegingen met de American Football zonder je medespeler te raken.  

American Football vind je in zoveel varianten terug. Je hoeft je niet te beperken tot het bekijken van een wedstrijd of steeds hetzelfde spelletje online te spelen. Waag je eens aan een American Football slot, vervolledig je collectie en hou je conditie op peil zoals een echte American Football-speler. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen