Conor McGregor van UFC 200 gehaald

UFC 189 World Championship Fan Event - Dublin
De UFC heeft vannacht bekend gemaakt dat Conor McGregor niet meer in actie komt deze zomer tijdens UFC 200. De Ier is van de kaart gehaald, omdat hij weigerde aanwezig te zijn bij een persconferentie afgelopen weekend.


Bij ESPN Sportcenter zei Dana White dat hij nog wel respect heeft voor Conor McGregor. “We hebben nog een goede relatie met Conor. Ik respecteer hem als een vechter en persoon, maar je kunt niet zomaar weigeren op te komen dagen bij dit soort evenementen. Het hoort er gewoon bij”, aldus White. McGregor is op dit moment aan het trainen in IJsland en weigerde om de trip naar Las Vegas te maken voor een persevenement.
Gisteravond stuurde de UFC-Featherweight kampioen al een cryptische tweet de wereld in, waarin hij aankondigde te zijn gestopt als vechter. Dit zorgde voor heel veel speculaties op het internet en werd er zelfs gedacht dat het een grap was.


Dana White zal nu op zoek moeten gaan naar een nieuwe opponent voor Nate Diaz, die wel gewoon in actie zal komen op 9 juli in Las Vegas. Beide vechters stonden vorige maand tegenover elkaar, toen Diaz verrassend won van McGregor. Het is nog niet bekend of de Ier daadwerkelijk is gestopt.
Foto: Archief Getty Images

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen