The Gr8 Alex Ovechkin op gelijke hoogte met The Great One Wayne Gretzky

POTD
NHL Play of the Day. Elke dag lezen jullie alle samenvattingen in onze recaps, maar wij zetten graag één speler, één team of briljante actie in onze spotlights. De play of the day van vandaag is:
The Gr8 Alex Ovechkin, just simply take a bow!
Alex Ovechkin is een pure goalgetter. 505 goals in 809 duels scoren is maar weinigen gegeven. Tel daarbij zijn 434 assists op en een indrukwekkend totaal van 939 points verschijnt op de teller. Dan ben je een grote meneer. Een hele grote zelfs. Dit seizoen is Washington Capitals misschien wel de grootste kanshebber op de Stanley Cup, omdat Ovechkin meer dan ooit in dienst van de ploeg speelt. The Gr8 is het scoren echter nog niet verleerd. Vannacht speelde Washington tegen Phildelphia en scoorde Ovechkin zijn 30e treffer van het seizoen. De Rus is elf seizoenen actief in de NHL en scoorde in elk van deze seizoenen minimaal 30 goals. Het bracht hem naast twee illustere spelers: Wayne Gretzky presteerde dat dertien seizoenen op rij en Mike Gartner zelfs vijftien seizoenen.
Onze Play of the Day is niet de goal van vannacht, maar een korte ode aan de man die één van de smaakmakers is van de NHL. Want soms hoort dat zo is onze mening. Hieronder tien van zijn mooiste treffers. Wij hopen dat Ovechkin nog veel treffers blijft maken.
At your service; Alex Ovechkin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen