Stanley Cup Update #35: Tampa Bay vindt aansluiting


Vier teams zijn nog in de race voor de Stanley Cup. De Conference-finales zijn onderweg en hier houden we je dagelijks op de hoogte van alle ontwikkelingen.DE HEADLINES

Het waren opnieuw twee Russen die de show stalen in Game 3 van de Eastern Conference-finale. Dit keer waren het echter niet Alex Ovechkin en Evgeny Kuznetsov. In de tweede wedstrijd ging Nikita Kucherov nog als een gefrustreerd mannetje over het ijs, maar de scherpschutter stond afgelopen nacht op.
Kucherov had een belangrijk aandeel in de sterke tweede periode van de Tampa Bay Lightning. Hij nam zelf de 2-0 voor zijn rekening en gaf de assists op de 3-0 van Victor Hedman. De Zweed scoorde daarmee zijn eerste goal van deze play-offs. Tussen de palen had Andrei Vasilevsiy een prima dag. De Washington Capitals kregen slechts twee pucks voorbij de Russische goalie, die een save percentage van .947 liet noteren. Met de 4-2 win grepen de Lightning de oh zo belangrijke strohalm.

DE HIGHLIGHTS

UP NEXT

CAPITALS LEIDEN SERIE: 2-1
Tampa Bay heeft de aansluiting gevonden en zal hopen dat ’t de Caps aan het denken heeft gezet. Washington zal donderdagnacht (02.00 uur CEST) voorzichtiger te werk moeten gaan in Game 4. De power play van Tampa Bay bezorgt de Capitals veel problemen. In deze serie stond de Lightning al 12 keer met een man meer op het ijs en vijf keer profiteerden Steven Stamkos en de zijnen van dit numerieke overwicht.

Coverfoto: Roy K. Miller/Icon Sportswire via Getty Images

Hans Mulder
Hans Mulder
Dankzij de Braves en de Twins gegrepen door de MLB. Wat later door een simpele videogame besmet met 't ijshockeyvirus en blij dat ik hier beide liefdes mag beschrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen