Sprong assisteert bij game winning goal in Quebec

Sprong Header Articles
Daniel Sprong, onze #DutchPride in de NHL, keerde op 19 december terug bij Charlottetown Islanders, de ploeg waar hij speelde vóór hij gedraft werd door Pittsburgh Penguins. SportAmerika blikt wekelijks terug op zijn verrichtingen in de QMJHL middels de rubriek ‘De week van Daniel Sprong’.
26 februari: Onderuit tegen Sherbrooke Phoenix
Een wedstrijd om snel te vergeten voor Daniel Sprong. Geen punten en geen overwinning. Sprong schoot wel vijf keer op doel, maar Evan Fitzpatrick liet zien waarom hij bij de aankomende draft één van de hoogst genoteerde prospects op goal is. Sherbrooke wint uiteindelijk met 4-2.
27 februari: Ook Shawinigan is te sterk
Wederom zal Sprong met weinig voldoening terugdenken aan dit duel. De Nederlander blijft wederom puntloos en Shawinigan Cataractes wint in eigen huis met 1-3 van Charlottetown. Een -2 rating is alles wat Sprong kan noteren.
28 februari: Winst in een afgeladen Centre Videotron
Tegen Quebec Remparts wordt dan toch nog een overwinning behaald. Voor 14.750 toeschouwers (bij de meeste duels zit er circa 3000 man op de tribune) spelen Sprong en de zijnen zich naar een 4-3 overwinning. Sprong geeft de assist op de laatste, winnende treffer van Dexter Weber.


Dit weekend staan er weer twee thuisduels op het programma. Moncton Wildcats en Saint John Sea Dogs komen op het bezoek in het eigen Eastlink Centre.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen