NHL Three stars of the week – Patrick Kane dendert maar door

Het reguliere seizoen van de NHL dendert door en eind januari vindt de NHL All-Star Game plaats. Ook de afgelopen week werd er veel gehockeyd, tijd voor een verse Three Stars of the week!
 
1: Patrick Kane – Chicago Blackhawks
Dat de Chicago Blackhawks bezig zijn aan een imposante reeks wedstrijden kan niemand zijn ontgaan, evenals de goede prestaties van Patrick Kane. De Blackhawks stoomden op richting de eerste plaats van de Central Division en Kane leverde daaraan een grote bijdrage. Kane noteerde 8 punten in de laatste 4 duels en dat zorgt ervoor dat Kane nog altijd op eenzame hoogte staat in de overall punten ranking. Als de 27-jarige forward deze vorm weet vast te houden, kan de ploeg het nog heel ver gaan schoppen in de strijd om de Stanley Cup.

Patrick Kane is in bloedvorm de laatste tijd.
Patrick Kane is in bloedvorm de laatste tijd.

2: Evgeni Kuznetsov – Washington Capitals
De Washington Capitals hebben met Alexander Ovechkin en Nicklas Backstrom twee zeer goed presterende forwards aan boord dit jaar, maar ook de jonge Rus Evgeny Kuznetsov speelt erg goed. Afgelopen nacht werd Kuznetsov benoemd tot first star na afloop van de wedstrijd tegen de Columbus Blue Jackets , waarin hij goed was voor 4 assists. Dit brengt Kuznetsov op een totaal van 8 assists en 2 goals in de laatste 4 wedstrijden! Naast een ijzersterke first offensive line, beschikt de ploeg uit Washington tevens over een solide second line dankzij Evgeni Kuznetsov, een voorwaarde om goed te presteren tijdens de Play-Offs.
Evgeni Kuznetsov, hier in het shirt van Rusland.
Evgeni Kuznetsov, hier in het shirt van Rusland.

3: Ryan Johansen – Nashville Predators
Wellicht onder het mom van “een goed begin is het halve werk”, maakte Ryan Johansen zich meteen belangrijk bij zijn eerste wedstrijden voor de Predators. De Kersverse “Pred” noteerde 3 punten in de vermakelijke wedstrijd tegen de Winnipeg Jets, die uiteindelijk wel met 5-4 verloren ging, en twee dagen later verzorgde hij een assist tijdens zijn thuis debuut in de wedstrijd tegen de Minnesota Wild. Tot nu toe heeft de trade van Ryan Johansen van de Columbus Blue Jackets naar de Nashville Predators goed uitgepakt, Johansen voorziet de Predators van frisse impulsen. Daarnaast is Johansen al zeer geliefd onder de fans van de Predators.
 
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen