NHL three stars of the week – Shayne Gostisbehere zet imponerende point-streak voort

Het reguliere seizoen van de NHL vordert in rap tempo en programma’s waarvan menig hockeyliefhebber gaat watertanden komen regelmatig voor. Ook de eindstreep van het reguliere seizoen komt in zicht en de strijd om een Play-Off ticket ligt nog helemaal open! Wie waren de drie uitblinkers van afgelopen week?
1: Shayne Gostisbehere – Philadelphia Flyers
Shayne Gostisbehere, de talentvolle jonge defenseman van de Philadelphia Flyers, wist afgelopen week zijn point-streak in stand te houden en die bedraagt nu al 13 wedstrijden! Zeker voor een speler van 22 jaar oud in zijn eigenlijk eerste echte NHL seizoen is dit razend knap en Gostisbehere ontpopt zich dit seizoen tot één van de meest veelbelovende verdedigers voor in de toekomst. 13 wedstrijden op een rij een punt noteren als rookie defensemen is zelfs een franchise record. Shayne Gostisbehere staat nu op 32 punten in 38 duels tot dusver dit seizoen.
2: Brad Marchand – Boston Bruins
De Boston Bruins staan op een solide tweede plek in de Atlantic Division en willen deze positie graag behouden. Met zes punten uit de laatste vier duels, mogen de Bruins tevreden zijn en deze punten zijn tevens grotendeels te danken aan forward Brad Marchand. Marchand noteerde afgelopen week zes punten in vier duels, waaronder drie goals en drie assists. Alleen in de wedstrijd tegen de Columbus Blue Jackets wist Marchand niet op het scoreboord te komen. Bovendien maakte Marchand twee van de zes punten shorthanded en wist dit te combineren met een +8 rating! Vanavond nemen de Bruins het op tegen de Nashville Predators in Tennessee.

Brad Marchand (uiterst rechts) viert een goal met zijn ploeggenoten
Brad Marchand (uiterst rechts) viert een goal met zijn ploeggenoten

3: Cam Fowler – Anaheim Ducks
Na Shayne Gostisbehere alweer een defenseman in de three stars of the week van deze week, namelijk: Cam fowler van de Anaheim Ducks. De Anaheim Ducks verkeren in een zeer goede vorm en de wederopstanding van Fowler is daar mede verantwoordelijk voor. De pas 24-jarige Fowler wist vijf assists te maken in de laatste vier duels en zijn +/- rating bedroeg +5. De Anaheim Ducks staan momenteel tweede in de Pacific Division en vijfde in de Western conference en wanneer de ploeg uit Anaheim goed blijft presteren, ligt een ticket voor de Play-Offs zeker binnen handbereik.
Een geconcentreerde Cam Fowler
Een geconcentreerde Cam Fowler

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen