BUCKETS special over NBA trade deadline

BUCKETS_2
Vanavond begint de NBA weer in al haar glorie na de All Star break, maar niet voordat er de nodige verschuivingen zijn in de teamsamenstellingen. De start van het tweede deel van het seizoen gaat namelijk ook gepaard met de trade deadline in de NBA. En daar hoort natuurlijk een speciale uitzending van BUCKETS bij!
Vanavond vanaf 20:00 zullen Daan van Kooten, Johan Brinkel en Michiel Jonkman anderhalf uur lang uitgebreid aandacht besteden aan de ruilhandel in de NBA, geholpen door Erik de Heuvel en Mitchell Busby die het internet zullen afstruinen op zoek naar de laatste nieuwtjes. De belangrijkste vraag: welk teams gaan met samengeknepen billen richting de zomer, en wie wrijft in zijn handjes dit voorjaar?
Daan, Johan en Michiel zullen het in de uitzending van BUCKETS natuurlijk hebben over het All-Star Weekend, maar ook over de verrassende problemen die zich voor hebben gedaan bij de Bucks, en hoe die personeel gezien op te lossen zijn. Ook het probleem Blake Griffin wordt besproken, net als de gezondheidsklachten van Chris Bosh. En als klap op de vuurpijl is er ook een quiz. Ben je dus benieuwd naar alle geruchten, wensdromen en snode plannen en wil je erover meepraten en -denken via YouTube? Kijk dan vanaf 20:00 via onderstaande link!

Foto: BUCKETS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen