NHL POTD: House of Cards-acteur Spacey in Space

PicsArt_01-02-09.39.25
Vandaag hebben we wel een heel speciale play of the day om voor te schotelen. Ditmaal geen spectaculaire redding, fabelachtige moves of een tic-tac-toe-goal. Vandaag hebben we een speciale editie voor de fans van de populaire Netflix-serie House of Cards. Het draait vandaag namelijk allemaal om de hoofdrolspeler van die serie: Kevin Spacey, ook wel bekend als President Underwood.
Het verhaal erachter gaat als volgt; Sinds dit seizoen mag de first star of the game van de Panthers na afloop van de wedstrijd het ijs betreden met een speciale sweater aan. Op deze sweater staat het hoofd van Spacey, met zijn hoofd drijvend in de ruimte. Vandaar de benaming ‘Spacey in Space’. Ook tijdens de All-Star game werd deze trui gedragen, door verdediger Aaron Ekblad. Maar het werd dan toch weleens tijd om Kevin Spacey zelf eens bij een van de wedstrijden van de Panthers te halen. Donderdag maakte de acteur dan eindelijk bekend dat hij af zou gaan reizen naar Sunrise, om de wedstrijd tegen de Red Wings te aanschouwen.


Vannacht was het dan eindelijk zover; Kevin Spacey-avond! Panthers-fans kwamen massaal opdagen voor de wedstrijd, wat een record opleverde voor grootste aantal toeschouwers voor een Panthers-thuiswedstrijd in het reguliere seizoen, met 20.817 mensen in het pand. Voor de wedstrijd kregen fans een Spacey-masker en werden ze meermaals gevraagd om deze te showen, om zo op het grote scherm te komen. Halverwege de tweede periode was het felbegeerde moment dan daar: Kevin Spacey’s aanwezigheid werd aan de fans getoond. Het BB&T Centre raakte door het dolle heen!
Helaas voor de aanwezige fans verloren de Panthers met 3-5 van Detroit, maar het was alsnog een zeer memorabele avond voor de Panthers. Daarom is dit moment gekozen als de Play Of The Day van vandaag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen