NHL PotD: Brock Nelsons GWG is een beauty!

PicsArt_01-02-09.39.25
Voor de Play of the Day van vandaag gaan we naar Brooklyn, New York. Naar het beruchte Barclays Centre om precies te zijn. Het thuisstadion van de New York Islanders is niet bepaald geliefd onder ijshockeyfans van welke club dan ook. Meerdere tribunes zijn op zo’n onhandige plek geplaatst, dat het ijs gewoon deels niet te zien is. Geruchten deden zich de ronde dat zowel de Islanders, als de eigenaren van de arena, van de deal af willen. Voor zolang dit verscheuren van het contract nog niet gepland staat, zullen we het moeten doen met dit pand.
Het is de wedstrijd New York Islanders – Tampa Bay Lightning. De Islanders hebben in de afgelopen weken aardig wat van de opgebouwde voorsprong op de laatste wildcardhouder Philadelphia verloren, maar lijken inmiddels de weg naar boven weer gevonden te hebben. De Rangers, die derde staan in de Metropolitan division, staan nog maar twee punten voor op de Isles.
We spoelen even door naar de tweede periode, met nog een kleine vijf minuten te gaan. De thuisploeg staat met 2-1 voor, maar Tampa Bay zet volop druk. Dan weet Nikolaj Kulemin met een splijtende pass Brock Nelson diep te sturen. Hij laat Victor Hedman achter zich, maar is inmiddels zover naar de glovezijde van Bolts-keeper Ben Bishop gegaan dat alleen een backhander er nog inzit. Dit doet Nelson ook maar, maar hij weet hem alsnog over de schouder van Bishop heen te krijgen; 3-1 Islanders! Het zou de winnende goal blijken, want vannacht werd het in Brooklyn 5-2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen