Thursday Night Football live te zien via Twitter

NFL Commissioner Roger Goodell Holds News Conference After Meeting With Team Owners
Thurday Night Football is in 2016 live en gratis te streamen via Twitter, zo maakte NFL commissioner Roger Goodell vandaag bekend via datzelfde medium:


In totaal zullen er 10 wedstrijden gespeeld, en dus uitgezonden, worden op donderdag in het seizoen 2016. Twitter troefde een aantal andere online platformen, waaronder facebook, af om de uitzendrechten.
De NFL heeft vorig seizoen ervaring opgedaan met het live streamen van NFL wedstrijden; als proef werd de wedstrijd tussen de Jacksonville Jaguars en Buffalo Bills vanuit Londen live gestreamd via Yahoo. Gemiddeld keken daar 2,36 miljoen mensen naar, wat voor de NFL een reden was om het voort te zetten.
Naast de live wedstrijden zullen er via periscope live beelden te zien zijn van de teams en spelers voor de wedstrijden en zullen er via twitter in-game highlights getoond worden.
Twitter betaalt ongeveer 10 miljoen dollar voor de 10 wedstrijden, een schijntje als je dit vergelijkt met de 17 miljoen die Yahoo vorig jaar voor 1 wedstrijd betaalde en de 45 miljoen per wedstrijd die CBS en NBC voor de normale uitzendrechten betaalden.


Welke wedstrijden er op donderdag gespeeld gaan worden wordt later bekend gemaakt. De openingswedstrijd van het seizoen, normaal gesproken met in ieder geval de superbowl winnaar Denver Broncos, staat gepland voor donderdag 8 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen