NHL 4-on-4: Trade Deadline Special

Andrew Ladd
In de NHL 4-on-4 schijnen elke week vier personen hun licht op vier actuele stellingen of vragen in de NHL. Dit is inmiddels de vierde week dat we een gastredacteur aan tafel hebben. Deze week is dat Geoff Nickerson (Twitter: @Stats87).
Doordat volgende week maandag de NHL Trade Deadline is, blikken wij vandaag vooruit naar deze belangrijke dag in het NHL seizoen. Geoff Nickerson kijkt samen met Christian Hazes, Jeroen Veenstra en Bas Rotteveel naar wie gaat verrassen, wie er herenigd wordt met oude bekenden en de moeilijke keuzes voor Ron Francis in Carolina. Ook kijken we vast vooruit naar de zomer en welke speler de Vancouver Canucks moet gaan versterken.

Maar eerst; Wie is Geoff?

Ik ben Geoff Nickerson en een 28-jarige Canadees die afgelopen zomer vanuit Vancouver naar Nederland is verhuisd. Ik ben naar Nederland gekomen omdat mijn vriendin Nederlandse is. Na een tijd in Canada gewoond te hebben besloten wij om naar Nederland te komen. Ik woon nu in Middelburg en werk in Bergen op Zoom. Als Canadees ben ik natuurlijk opgegroeid met ijshockey en ook al mijn levenlang fan van mijn hometown team de Vancouver Canucks.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen