Marc Gasol rest van seizoen uitgeschakeld

MarcGasol
De Memphis Grizzlies moeten het de rest van het seizoen zonder Marc Gasol stellen. De 31-jarige Spanjaard, de afgelopen twee seizoenen een van de beste centers van de NBA, onderging volgens een persbericht van de Grizzlies op 20 februari een operatie aan een breuk in zijn voet. Hoewel de komende maanden niet in actie zal komen, verwacht Memphis dat hun sterspeler volledig zal herstellen van de medische ingreep en komend seizoen weer zal spelen.
“Het is frustrerend om nu niet op het veld te staan met mijn teamgenoten, maar ik begrijp dat de focus moet liggen op mijn gezondheid op de lange termijn en stabiliteit”, aldus Gasol. “Ik kijk uit naar de toekomst en mijn volledige en succesvolle herstel.”

Gasol liep zijn blessure begin februari op in een wedstrijd tegen Portland. Tot dat moment speelde hij een puik seizoen, al was het iets minder spectaculair dan vorig jaar. Een gemiddelde van 16,6 punten en 7 rebounds per wedstrijd is evenwel een prima score, en de Grizzlies zullen zijn aanwezigheid op het veld node missen in de strijd om de play-offs.
Foto: Getty Images

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen