NHL 4-on-4: De NHL Stanley Cup play-offs preview!

Anaheim Ducks v Winnipeg Jets - Game Four
2) Elk jaar vindt er wel een sweep plaats in de eerste ronde van de play-offs. Vorig seizoen versloeg Anaheim Winnipeg in vier wedstrijden en Montréal deed dit het jaar daarvoor ten koste van Tampa Bay. Zullen we dit jaar ook een sweep zien?
Christian: Ik denk dat de kans op een Sweep erg klein is. De ploegen die in de eerste ronde staan zijn vaak erg aan elkaar gewaagd. De verschillen tussen bepaalde ploegen zijn soms misschien aanzienlijk, maar ik denk dat de mindere ploegen dan in ieder geval nog zeker één of twee games weten te pakken. Misschien dat de Kings de Sharks in vier wedstrijden weten te kloppen, mits de Kings hun eigen spelletje spelen. Dit zou echter wel ontzettend knap zijn. Ook de Penguins zouden kunnen excelleren en de Rangers genadeloos afstraffen.
Jeroen: Een sweep zie ik als iets heel knaps, daar de concurrentie in de NHL erg dicht bij elkaar ligt. Washington zou het op basis van het complete seizoen moeten kunnen tegen Philadelphia en Pittsburgh Penguins is in bloedvorm. Detroit Red Wings speelt tegen een Tampa Bay Lightning zonder sterren en de vorm van Minnesota Wild is veel te zwak om het Dallas echt moeilijk te maken. In die series zou het kunnen naar mijn idee, dus de kans bestaat zeker. Maar omdat de concurrentie zo dicht bij elkaar ligt, verwacht ik het niet.
Rowdy: Dat verwacht ik niet, maar vorig jaar zat er ook naast. Ik zie dit seizoen geen series waarin ik een dusdanig duidelijke favoriet herken, dat ik durf te zeggen dat ze vier wedstrijden op rij zullen winnen. Washington, Dallas en Florida zijn naar mijn idee kanshebbers voor het verzorgen van een sweep, maar ik durf dit zeker niet met enige vorm van zekerheid te stellen.
Jens: Als ik één serie moet kiezen dan kies ik voor Dallas tegen Minnesota. De Stars zijn voor mij één van de favorieten en Minnesota zit toch in een mindere periode. Na het ontslag van Yeo kende de Wild even een heel goede periode, maar dat ligt ondertussen al een eindje achter hun. Vorig jaar gingen ze ook met een sweep uit de play-offs. Opletten of het wordt dit seizoen weer van dat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen