NHL 4-on-4: De NHL Stanley Cup play-offs preview!

Washington Capitals v Chicago Blackhawks
1) De Washington Capitals spelen al even op cruise control, aangezien ze de Caps al even verzekerd zijn van de Presidents Trophy. Ze nemen het in ronde 1 op tegen de Flyers, die nu al weken in topvorm verkeren. Kan Philadelphia voor een verrassing zorgen? Zo nee, waar eindigt Washingtons spectaculaire seizoen?
Jens: Washington was na het behalen van de Presidents Trophy niet meer de wervelwind als voorheen. Even wat gas terugnemen om er terug vol gas te geven in de play-offs? Ik hoop het, want ik gun Ovechkin dit seizoen echt de Stanley Cup. Voor mij blijven de Caps de te kloppen ploeg, aan de andere ploegen om mijn ongelijk te bewijzen.
Christian: De Philadelphia Flyers zijn de laatste weken inderdaad erg imponerend bezig en het is knap dat ze de Play-Offs hebben gehaald. Echter denk ik niet dat ze de Washington Capitals kunnen verrassen in de eerste ronde. De Capitals zijn dit hele seizoen al erg consistent en spelen erg sterk, de Flyers kunnen die hegemonie in mijn ogen niet beëindigen. Daarnaast missen de Flyers nog te veel echte toppers in de selectie, die de Capitals wel hebben. Shayne Gostisbehere zie ik later wel uitgroeien tot een sterkhouder binnen de ploeg.
Jeroen: Philadelphia heeft het de laatste weken op inzet fantastisch gedaan, maar ik zie te weinig talent in de ploeg om het Washington echt moeilijk te gaan maken. Die ploeg is simpelweg te goed en als zij dezelfde werklust op tafel leggen, denk ik niet dat de Capitals meer nodig hebben dan vijf wedstrijden. Washington kan heel ver komen, maar ik denk dat Pittsburgh Penguins dé ploeg is om Washington Capitals uit te schakelen en die treffen zij mogelijk al in de tweede ronde.
Rowdy: Ik ben zelf erg gecharmeerd van Dave Hakstols coaching, maar ik vrees dat het niet genoeg zal zijn voor Philadelphia om de Capitals, en daarmee de gehele ijshockeywereld, te verrassen. De verdediging van de Flyers is naar mijn idee gewoon te zwak om de Capitals van scoren te weerhouden. Het zal daarom een wereldprestatie van Michal Neuvirth of Steve Mason in het doel vergen om Philadelphia door de eerste ronde heen te slepen. Washington is gewoon te compleet naar mijn idee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen