TNF: Eagles blijven winnen

De Philadelphia Eagles blijven winnen. Zonder groots te spelen werden ook de Houston Texans aan de zegekar gebonden. Nu het seizoen bijna haverwege is, dringt de vraag wie Phily gaat stoppen zich steeds meer op. De Texans lukte het in ieder geval niet.

De Texans begonnen zonder Brandin Cooks aan de wedstrijd. De receiver had getrade willen worden, maar dat feestje ging niet door. Dat weerhield Houston er niet van om uitstekend aan de wedstrijd te beginnen. Na een kundige drive, aangevoerd door Davis Mills en Dameon Pierce, was het de eerstgenoemde die een touchdown wierp naar tight end Teagon Quitoriano.

Het antwoord van Philly liet niet lang op zich wachten. Jalen Hurts wierp een paar uitstekende passes naar verschillende receivers. De drive werd afgerond door een touchdown run van Miles Sanders. De drive van Houston die volgde, was niet succesvol. Nadat de Eagles de bal terug kregen, was het Jalen Hurts die de bal losliet na een tackle van Nelson. Houston deed met deze mogelijkheid ook niets.

In de daaropvolgende drive van de Eagles liep met name de running game erg goed. Dit resulteerde dan ook in een rushing touchdown van Kenneth Gainwell. Nog voor rust kwamen de Texans op gelijke hoogte dankzij een gevangen bal van Chris Moore. Door een gemiste field goal van de Eagles gingen de teams rusten met een gelijke stand: 14-14.

EAGLES MAKEN HET AF NA RUST

De teams begonnen na rust erg slordig. Na drie opeenvolgende punts wierp Davis Mills een interceptie in de handen van CJ Gardner-Johnson, die alweer zijn vijfde pick van het jaar noteerde. In de daaropvolgende drive straften de Eages deze fout meteen af, dankzij een touchdown van AJ Brown. De Texans deden iets terug met een field goal.

Intussen begon Philadelphia steeds beter te lopen. Na een sterke drive ving Dallas Goedert een touchdown. De Eagles gingen voor een two-point conversion, die succesvol was: 29-17. Hierna was de wedstrijd wel gespeeld en werden er geen punten meer gescoord. Het enige opvallende dat nog gebeurde was dat Mills zijn tweede interceptie van de avond gooide naar James Bradberry.

Met deze overwinning komen de Eagles op 8-0. Als men naar de rest van het programma kijkt, is het nog maar de vraag of en wanneer de Eagles hun eerste nederlaag gaan lijden. Dat kan niet gezegd worden van de Texans, die intussen op 1-6-1 staan.


Lees hier de previews voor week 9.

Coverfoto: Getty Images/Carmen Mandato

Marc Dorenbos
Marc Dorenbos
Houdt van voetbal, American Football en Basketball. Fan van de Bengals #WhoDey.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen