SportAmerika NFL Mock Draft 1.0

#21 – Philadelphia Eagles

Pick Ton: Justin Jefferson – WR – LSU
Pick Lars: Justin Jefferson – WR – LSU

Dat Carson Wentz nieuwe opties nodig heeft om naar te gooien is duidelijk. Gelukkig voor de Eagles zijn er meer dan genoeg WR opties deze draft. Met Justin Jefferson staat het WR-corps in Philly er ineens weer een stuk beter voor.


#22 – Minnesota Vikings

Pick Ton: Dolphins, na trade met Vikings, draften Austin Jackson – OL – USC
Pick Lars: Tee Higgins – WR – Clemson

Ook hier is voor de Dolphins nog een aantrekkelijke OL optie beschikbaar. Mocht de pick bij Minnesota blijven, kunnen ze het gat opvullen dat Stefon Diggs heeft achter gelaten.


#23 – New England Patriots

Pick Ton: A.J. Epenesa – EDGE – Iowa
Pick Lars: Jordan Love – QB – Utah State

Ton: Ik denk niet dat de Patriots hier de opvolger van Brady gaan vinden. Met A.J. Epenesa halen ze een mega interessante pass rusher in huis. Defense first bij New England. De opvolger van Brady komt nog wel.
Lars: Pash rush lijkt de grootse need te zijn (en dus zijn Epenesa en Yetur Gross-Matos zeker kanshebbers om gekozen te worden), maar met Jason Stidham is er alles behalve zekerheid op de QB-positie. Jordan Love is een ruwe diamant die Stidham ook naar een hoger niveau kan tillen. QB-competitie is gezond en in de tweede en derde ronde zijn er nog zat DE opties beschikbaar. QB opties echter niet.


#24 – New Orleans Saints

Pick Ton: A.J. Terrell – CB – Clemson
Pick Lars: Kenneth Murray – LB – Alabama

Offensief valt er weinig te klagen voor de fans in New Orleans. In defensief opzicht is er nog wat werk aan de winkel. Met A.J. Terrell zouden de Saints een vervanger binnenhalen voor de vertrokken Eli Apple. Murray is een interessante LB optie, zeker als hij hier nog beschikbaar is.


#25 – Minnesota Vikings

Pick Ton: Yetur Gross-Matos – EDGE – Penn State
Pick Lars: Jeff Gladney – CB – TCU

Meer defensieve versterking voor de ploeg van Mike Zimmer. De keuze voor een CB lijkt het meest voor de hand liggend aangezien de drie beste CB’s van vorig seizoen (Xavier Rhodes, Trae Waynes en Mackensie Alexander) zijn vertrokken.


#26 – Miami Dolphins

Pick Ton: D’Andre Swift – RB – Georgia
Pick Lars: D’Andre Swift – RB – Georgia

De eerste RB van deze draft gaat naar de Dolphins. D’Andre Swift wordt daarmee de opvolger van Kenyan Drake.


Lees hier alles over de beste Running Back prospects


#27 – Seattle Seahawks

Pick Ton: Joshua Jones – OL – Houston
Pick Lars: A.J. Epenesa – EDGE – Iowa

De Seahawks zullen, zoals zoveel teams, hun QB beter moeten beschermen. Joshua Jones wordt hiermee opvallend vroeg gedraft omdat zoveel teams op zoek zijn naar een OL. Epenesa zou een logische keuze zijn, zeker als Jadeveon Clowney niet terugkeert in Seattle.


#28 – Baltimore Ravens

Pick Ton: Zack Baun – EDGE – Wisconsin
Pick Lars: Patrick Queen – LB – LSU

Wees niet verbaasd als de Ravens deze positie gaan traden. Mocht dat niet het geval zijn lijkt een defensieve versterking de meest logische keuze. Zack Baun zou een verrassende pass rush optie zijn. Met Queen kiezen de Ravens waarschijnlijk simpelweg voor de beste speler die nog beschikbaar is.


#29 – Tennessee Titans

Pick Ton: Ezra Cleveland – OL – Boise state
Pick Lars: Yetur Gross-Matos – EDGE – Penn State

Mogelijk weer een OL die van het bord af gaat. Ook in Tennessee kunnen ze extra bescherming voor de QB hard gebruiken. Gross-Matos geeft de defense meer pass rush opties.


#30 – Green Bay Packer

Pick Ton: Tee Higgins – WR – Clemson
Pick Lars: Denzel Mims – WR – Baylor

Meer opties voor Aaron Rodgers met deze pick. Geteisterd door blessures vorig jaar kan de WR-groep van de Packers wel wat hulp gebruiken.


#31 – San Francisco 49ers

Pick Ton: Kristian Fulton – CB – LSU
Pick Lars: Noah Igbinoghene – CB – Auburn

Net als bij de Ravens zou het niet verrassend zijn als de 49ers deze pick proberen te traden. Indien dat niet lukt zijn er tal van CB opties beschikbaar.


#32 – Kansas City Chiefs

Pick Ton: Jonathan Taylor – RB – Wisconsin
Pick Lars: Jonathan Taylor – RB – Wisconsin

We sluiten de eerste ronde van de draft af met een kersverse versterking voor de RB positie voor de Superbowl winnaars uit Kansas City. De toch al zo gevreesde offense krijgt er een wapen bij.

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen