SportAmerika NFL Mock Draft 1.0Waar we ons met zijn allen verheugd hadden op een uitpuilende sportkalender dit voorjaar, heeft de realiteit ons inmiddels ingehaald. We moeten het doen met het terugkijken van onze favoriete sportwedstrijden van weleer. Toch staat er nog een groot evenement op het programma: de 2020 NFL Draft. Wat een enorm spektakel had moeten zijn in Las Vegas wordt nu met allerlei telefoonverbindingen aan elkaar geknoopt. Ondanks dat blijft het iets om naar uit te kijken als sportfanaat. Ook al is het maar de vraag of we de toekomstige helden uit de draft op korte termijn op het veld gaan zien.
Voor deze SportAmerika NFL 2020 Mock Draft 1.0 probeerden we de eerste ronde van de draft te voorspellen. Ton de Vries en Lars Leeftink verdiepten zich in de spelers die deze draft interessant maken en de keuzes waar de teams voor staan. Over de top 3 waren beide heren het snel eens. Ook in de rest van de top 10 toonden beide lijstjes veel overeenkomsten. Daarna gaat het eigenlijk alle kanten op. Dit en meer in deze Mock Draft 1.0.

Coverphoto: Josh Auzenne/WAFB

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen