SportAmerika NFL Mock Draft 1.0

#11 – New York Jets

Pick Ton: Buccaneers, na trade met Jets, draften Tristan Wirfs – OL – Iowa
Pick Lars: K’Lavon Chaisson – EDGE – LSU

Ton: In mijn mock draft is Tristan Wirfs wonderbaarlijk genoeg nog beschikbaar. De Bucs willen er alles aan doen om Tom Brady te beschermen en zien hun kans schoon. De Jets zullen blij zijn met een extra pick in de latere rondes en weten dat er genoeg talent bij zit voor ze op de draft positie van de Bucs.
Lars: Op het eerste oog lijkt een OL pick van de Jets hier het meest logische. De ploeg heeft echter al flink geïnvesteerd in de O-Line in free agency. Momenteel hebben ze weinig tot geen opties op de OLB/EDGE posities en K’Lavon Chaisson kan beide posities meteen invullen. Mochten ze niet voor Chaisson kiezen verwacht ik een OL of misschien wel de eerste WR pick.


#12 – Las Vegas Raiders

Pick Ton: Jerry Jeudy – WR – Alabama
Pick Lars: CeeDee Lamb – WR – Oklahoma

De eerste wide receiver gaat hier waarschijnlijk van het bord. In jaren is er niet zo’n sterke groep wide receivers in de draft geweest. Jerry Jeudy en CeeDee Lamb zijn de blikvangers deze draft. Beiden zouden niet misstaan als pick van de Raiders.
Lees hier alles over de beste Wide Receiver prospects


#13 – San Francisco 49ers

Pick Ton: CeeDee Lamb – WR – Oklahoma
Pick Lars: Jerry Jeudy – WR – Alabama

Nog meer offensief talent voor de 49ers. Met deze pick kan Kyle Shanahan zijn dodelijk running offense uitbreiden met een onberekenbare passing game. Jimmy “G” Garoppolo zal in zijn nopjes zijn met deze pick.

 


#14 – Tampa Bay Buccaneers

Pick Ton: Jets, na trade met Buccaneers, draften Henry Ruggs III – WR – Alabama
Pick Lars: Andrew Thomas – OL – Georgia

Logisch dat Tampa hier kiest om de OL te versterken voor Tom Brady. Indien de Jets inderdaad een paar picks naar achter traden is speedster Henry Ruggs III een heerlijke optie om het gat op te vullen dat Robby Anderson achter laat.


#15 – Denver Broncos

Pick Ton: Kenneth Murray – LB – Alabama
Pick Lars: Henry Ruggs III – WR – Alabama

Ton: Kenneth Murray gaat eerder gedraft worden dan velen misschien denken. Voor mij de ideale pick voor de Broncos die hiermee hun defense weer in playoff conditie krijgen.
Lars: De Broncos hebben te weinig achter Courtland Sutton en DaeSean Hamilton in de passing game en Henry Ruggs past bij de speelstijl van Drew Lock (deep ball). Indien de Bucs een receiver kiezen in plaats van een OL, zou voor de Broncos een OL of ILB de volgende focus moeten zijn.


#16 – Atlanta Falcons

Pick Ton: K’Lavon Chaisson – EDGE – LSU
Pick Lars: C.J. Henderson – CB – Florida

Een defensieve versterking voor de Falcons. In het geval van C.J. Henderson een directe vervanger van de vertrokken Desmond Trufant. Met Chaisson zou Atlanta de pass rush een boost kunnen geven.
Lees hier alles over de beste DE/EDGE prospects


#17 – Dallas Cowboys

Pick Ton: Xavier McKinney – S – Alabama
Pick Lars: Kristian Fulton – CB – LSU

Ook defensieve hulp voor de Cowboys. Achterin kunnen de mannen van Jerry Jones wel wat hulp gebruiken. Met Xavier McKinney zouden ze de beste Safety in deze draft kiezen maar de corners versterken met Kristian Fulton is ook een verleidelijke optie.


#18 – Miami Dolphins

Pick Ton: Vikings, na trade met Dolphins, draften Javon Kinlaw – DT – South Carolina
Pick Lars: Xavier McKinney – S – Alabama

Ton: Dat Javon Kinlaw hier nog beschikbaar is zien de Vikings als ideale mogelijkheid om omhoog te traden en hem te draften. Ondanks dat Miami al genoeg draft capital heeft, hoeven ze niet per se deze pick vast te houden. Kinlaw is een ideale match met de nieuwe defense van Minnesota.
Lars: Ook voor Miami is OL de meest logische optie. Om hier al voor Austin Jackson of Joshua Jones te gaan is echter wat vroeg. Daarnaast hebben de Dolphins CB’s genoeg, maar na Bobby McCain weinig zekerheid op Safety. McKinney, indien nog beschikbaar, is dan de beste optie. Een trade down optie lijkt ook een mogelijkheid.


#19 – Las Vegas Raiders

Pick Ton: Patrick Queen – LB – LSU
Pick Lars: Javon Kinlaw – DT – South Carolina

Nadat de Raiders eerst de offense hebben versterkt met een sterke wide receiver, is het nu tijd voor de defense. Ook hier opvallend dat Kinlaw relatief laat pas gekozen wordt. De LB positie dient ook geadresseerd te worden en met Patrick Queen is dat gat meteen opgevuld.


#20 – Jacksonville Jaguars

Pick Ton: C.J. Henderson – CB – Florida
Pick Lars: Grant Delpit – S – LSU

Er is weinig meer over van de sterke Jaguars defense van de laatste jaren. Deze draft is het startpunt van wat ooit weer een onoverwinnelijke defense moet worden. Het achterveld wordt flink versterkt met deze pick.
Picks 21-32 op de volgende pagina.
 

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen