NFL Voorspellingen: Wie wint de Super Bowl?

Atlanta Falcons v Carolina Panthers
6. Wie wordt de winnaar van de NFC South?
WB: Carolina Panthers. De Panthers hebben én het beste team en het makkelijkste programma. Zelfs als Carolina een stap terug doet ten opzichte van vorig seizoen winnen ze de divisie.
CvD: De Carolina Panthers hebben wat extra bye-weken gekregen, namelijk de divisiewedstrijden. Vorig jaar al onaantastbaar en dat gat is niet kleiner geworden. Enige vraag is of Cam meer wedstrijden gaat verliezen dan vorig jaar (één).
MG: Deze is easy: de Carolina Panthers winnen deze divisie. Niets wijst erop dat de ploeg die vorig jaar op een haar na (en onverwacht) de Super Bowl miste, ook maar enige échte tegenstand zal krijgen in de divisie.
RG: Carolina Panthers. Newton, Kuechly, Benjamin… En dat tegen drie teams die vorig seizoen eigenlijk allemaal teleurstelden. Uitgemaakte zaak dus, ook zonder Josh Norman.
JH: Panthers – Supercam heeft zijn favoriete receiver terug. Zoek dekking
MM: Deze divisie is in mijn ogen een Toss Up. Geen uitgesproken favoriet al speelt de verliezend Super Bowl winnaar in de NFC South. Wellicht tegen beter weten in, wellicht word ik hiermee jaren achtervolgt, toch denk ik dat de Tampa Bay Buccaneers het dit jaar gaan halen. Jameis for President. Met Mike Evans als zijn running mate.
LS: Carolina Panthers: Een van de beste ploegen in de NFL. De concurrentie in de divisie is gegroeid maar kunnen nog niet tippen aan het niveau van de Panthers.
KJtV: Na een 15-1 seizoen en het halen van de Super Bowl zou hier Carolina Panthers moeten staan. De verdediging heeft misschien iets aan kwaliteit ingeboet, maar over-all is dit het beste team in de NFC South. Het zou wel eens kunnen dat ze het meest te vrezen hebben van de Bucs, waar Jameis Winston mooie dingen gaat doen.
SV: De Panthers, onbedreigd.

Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch
  1. Op de SB finale na sluit ik met alle voorspellingen aan bij Wouter Boerkamp.
    Alleen al om het feit dat hij de Tennessee Titans als divisie winnaar heeft 😉
    Maar misschien is dat wel iets te rooskleurig gezien door de ogen van een fan. Maar een goede 2e optie zijn de Texans..
    Mijn SB Finale is die tussen de Patriots en Packers 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen