NFL Voorspellingen: Wie wint de Super Bowl?

Dallas Cowboys v New York Giants
De NFL begint vanavond weer en wel met een rematch van de Super Bowl van afgelopen jaar. De Panthers beginnen de jacht op de Broncos, die met een nieuwe quarterback hun titel mogen verdedigen. Gaat dit ze ook lukken? Onze NFL-redactie geeft hier antwoord op.
En niet alleen op die vraag, want we kijken in deze uitgebreide preview naar elke divisie. Wie wint haar divisie en boekt zo een plekje in de play-offs? Voor de slechte teams is er ook een hoofdprijs te winnen, namelijk de eerste keuze in de komende draft. Uiteraard heeft iedereen ook een idee welk team hiermee aan de haal gaat.
Weet jij het beter dan onze redacteuren? Reageer onder dit artikel, via twitter en doe mee aan de SportAmerika Football Pool. Vul zowel de seizoensvoorspellingen als de wedstrijden van komende week in.
Iedereen in ieder geval veel plezier komend seizoen!
Foto’s: Getty Images

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch
  1. Op de SB finale na sluit ik met alle voorspellingen aan bij Wouter Boerkamp.
    Alleen al om het feit dat hij de Tennessee Titans als divisie winnaar heeft 😉
    Maar misschien is dat wel iets te rooskleurig gezien door de ogen van een fan. Maar een goede 2e optie zijn de Texans..
    Mijn SB Finale is die tussen de Patriots en Packers 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen