NFL Voorspellingen: Wie wint de Super Bowl?

Houston Texans v Oakland Raiders
2. Welke ploeg wint de AFC South?
WB: Tennessee Titans. De Texans zijn niet minder sterk dan de Titans, maar hebben in mijn ogen een zwaarder programma.
CvD: Tot van de week was mijn gevoel dat Luck zijn nieuwe contract zou gaan bewijzen en de titel zou pakken. Maar nu J.J. Watt van het weekend al kan spelen ga ik toch voor de Texans. Na Von Miller als Super Bowl MVP krijgen we nu ook een verdediger als MVP van het reguliere seizoen.
MG: Dit wordt sowieso een spannende volgens mij. De winnaar van vorig seizoen, de Houston Texans, hebben zich weten de versterken in de aanvalslinie, terwijl de defense er al stond. Als de Indianapolis Colts terug op een fitte Andrew Luck kunnen rekenen, dan zijn ze ook zeker in de running. En dan zijn er nog de Jacksonville Jaguars, die elk jaar iets sterker lijken te worden en met een leuke jonge groep aantreden. Als ik één team moet kiezen, dan ga ik voor de ervaring van Luck en de Colts.
RG: Houston Texans. Alhoewel ik de Colts onder leiding van Luck hoog aansla, denk ik toch dat de tandem Watt-Clowney eindelijk haar volledige potentie zal laten zien.
JH: Jaguars – jong, getalenteerd team gaat de stap maken dit jaar. Texans blijken een kat in de zak te hebben met Brock, Luck gaat de derde wedstrijd op een stretcher van het veld omdat hij niet van sliden houdt.
MM: Een hele leuke divisie op papier waarbij Tennessee een grote gok met DeMarco Murray hebben genomen, de Colts min of meer gelijk gebleven zijn en waarbij met name de Texans zich verbeterd hebben. Ik dicht de grootste kans op de divisietitel dan ook toe aan Houston Texans.
LS: Houston Texans: Zowel aanvallend als verdedigend weer sterker dan vorig jaar. Watt & Clowney en Lamar Miller en Hopkins. Concurrentie (nog) niet klaar voor de strijd.
KJtV: De titel ligt voor het oppakken. Een fitte Andrew Luck maakt de Colts de grootste kanshebber, maar de Houston Texans hebben met Brock Osweiler op ’t eerste gezicht een volwaardige QB binnen en de Jacksonville Jaguars hebben een geweldige defensie. De Titans zullen absoluut beter presteren nu Marcus Mariota beter beschermd is. De AFC South zal eindelijk weer eens het bekijken waard zijn, edoch met de Colts als winnaar.
SV: Lastig. Dat zullen de Texans of de Colts worden. De Colts hebben de betere QB, toch denk ik dat de Texans aan het langste eind gaan trekken. “Offense wins games, Defense wins championships.”

Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch
  1. Op de SB finale na sluit ik met alle voorspellingen aan bij Wouter Boerkamp.
    Alleen al om het feit dat hij de Tennessee Titans als divisie winnaar heeft 😉
    Maar misschien is dat wel iets te rooskleurig gezien door de ogen van een fan. Maar een goede 2e optie zijn de Texans..
    Mijn SB Finale is die tussen de Patriots en Packers 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen