NFL Voorspellingen: Wie wint de Super Bowl?

New England Patriots v New York Jets
1. Wie wint de AFC East?
Wouter Boerkamp (WB): New England Patriots. Vier wedstrijden schorsing voor Brady zijn net niet voldoende om de Bills een kans te geven op divisiewinst.
Chris van Dijk (CvD): Ik wil zo graag iets anders als de Patriots zeggen. 0-4 start zonder Brady en uitwedstrijden tegen de Steelers, Jets, Bills en Broncos. Kans is heel klein dat dit gebeurt, maar het is de enige kans voor de concurrentie om de titel te pakken. Het verstand zegt echter dat het gewoon weer de Pats gaan worden.
Matthias Galle (MG): Dit zou wel eens verrassend spannend kunnen worden! Ik gok nog steeds op de Patriots, maar als Jimmy Garoppolo het volledig laat afweten, Tom Brady geen 12 op 12 haalt en de Jets hun potentieel waarmaken, dan weet je nooit… Nuja, de Jets blijven de Jets en de Patriots slagen er al zeven seizoen op rij in om de divisie te winnen, dus doen ze dat gewoon opnieuw.
Richard Guffens (RG): New England Patriots. Als Tom Brady stopt of een keer een heel seizoen geschorst wordt, pas dan is een ander antwoord op deze vraag mogelijk.
Jules Huijnen (JH): Patriots – 4 wedstrijden schorsing, daarna begint de Tom Brady Revenge Tour 2016™. Scorched Earth op weg naar de Super Bowl.
Mark Meijering (MM): Dat is misschien we de makkelijkste van alle keuzes: de Patriots. Zelfs zonder Tom Brady zullen ze goed zijn en de afwezigheid is maar vier weken. 0-4 zie ik ze niet starten en met Tom ‘under center’ zal de machine als vanouds weer gaan draaien.
Lodewijk Schuls (LS): New England Patriots: Zijn op alle facetten sterker dan de concurrentie in de divisie, zelfs zonder Brady in de eerste vier wedstrijden. Jets gaan het ze wel moeilijk maken.
Klaas-Jan ter Veen (KJtV): New England Patriots. Waarom? Bill Belichick is een geweldige coach. Het zou best kunnen dat de Pats na vier wedstrijden met backup QB Jimmy Garoppolo op .500 staan, maar Tom Brady zal zijn team daarna met gemak naar de divisietitel gooien.
Sebastiaan Vlamings (SV): Ondanks dat ze Tom Brady de eerste paar wedstrijden missen, gaan de Patriots deze divisie winnen.

Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch
  1. Op de SB finale na sluit ik met alle voorspellingen aan bij Wouter Boerkamp.
    Alleen al om het feit dat hij de Tennessee Titans als divisie winnaar heeft 😉
    Maar misschien is dat wel iets te rooskleurig gezien door de ogen van een fan. Maar een goede 2e optie zijn de Texans..
    Mijn SB Finale is die tussen de Patriots en Packers 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen