NFL Voorspellingen: Wie wint de Super Bowl?

Oakland Raiders v Denver Broncos
4. Wie denk je dat de AFC West wint?
WB: Oakland Raiders. Dit is de grootste gok. Lichte twijfel over Derek Carr, maar verder heeft Oakland een prima ploeg. De verschillen zullen klein zijn, de Broncos en de Chiefs strijden om de tweede plek.
CvD: Niet de AFC North, maar de AFC West is nu de leukste divisie van de NFL. Drie ploegen met veel potentie. De Oakland Raiders gaan de divisie winnen omdat de Broncos een slechte start hebben. Op het moment dat ze Lynch starter maken gaat het echter lopen in Denver. Niet genoeg om de Raiders in te halen, wel om samen met de Chiefs een wild card binnen te halen.
MG: Dit lijkt de spannendste divisie te gaan worden. Het zal gaan tussen de verdedigende Super Bowl winnaars, de Denver Broncos, en de Kansas City Chiefs. Uiteindelijk geloof ik dat de Chiefs het zullen halen. Denver zal wat zoeken in het post-Peyton Maning tijdperk. Dit terwijl Chiefs quarterback Alex Smith nu een maatje heeft in wide receiver Jeremy Maclin. Tel daar een getalenteerde defense en Jamaal Charles bij op en je kent het recept om deze divisie te winnen.
RG: Kansas City Chiefs. Op uitzondering van de Chargers is deze divisie wide open. Ik kies voor de Chiefs vanwege de levensgevaarlijke offense in tegenstelling tot de onervaren Siemian bij de Broncos. De Raiders blijven outsiders, komen ze dit jaar dan echt los?
JH: Chiefs – Zonder dat iemand het doorheeft gaan de chiefs weer 11-5. Broncos laatste in de divisie?!?
MM: Arrowhead Stadium zal op zijn grondvesten gaan schudden na het binnenhalen van de divisietitel. Een herboren Jamaal Charles zal Andy Reid de titel bezorgen. Dat en een spijkerharde verdediging zijn de basis van een mooi jaar in Kansas City.
LS: Kansas City Chiefs: De ploeg is zo degelijk en zeer lastig om van te winnen. Maken weinig fouten en thuis bijna onoverwinnelijk. Raiders nog te veel in ontwikkeling en Broncos missen nog te veel Manning.
KJtV: Het vertrek van Osweiler bij de Broncos is een harde dobber en daarmee is de aanval verre van stabiel. Ik heb een goed gevoel over Kansas City, echt zo’n klassiek ‘Reid-team’. Alex Smith is een solide QB. Het zal echter geen ABC’tje worden. De Chargers wonnen nooit een Super Bowl in San Diego en dat zal in hun waarschijnlijk (één-na-)laatste jaar in ’t Qualcomm ook niet gebeuren. Ze zijn wel de enige serieuze belagers van de Chiefs voor de divisietitel.
SV: De Chiefs. Dit wordt het jaar voor Coach Reid. Bovendien hebben de Broncos flink ingeleverd in de zomer.

Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch
  1. Op de SB finale na sluit ik met alle voorspellingen aan bij Wouter Boerkamp.
    Alleen al om het feit dat hij de Tennessee Titans als divisie winnaar heeft 😉
    Maar misschien is dat wel iets te rooskleurig gezien door de ogen van een fan. Maar een goede 2e optie zijn de Texans..
    Mijn SB Finale is die tussen de Patriots en Packers 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen