NFL Voorspellingen: Wie wint de Super Bowl?

Jacoby Jones
3. Welk team wint de AFC North?
WB: Pittsburgh Steelers. Het wordt weer een nek-aan-nek-race tussen de Steelers en de Bengals. Meer dan één overwinning verschil tussen de twee acht ik niet waarschijnlijk. Met Le’Veon Bell en Antonio Brown geef ik het voordeel nipt aan de Steelers.
CvD: De AFC North is normaal een van de spannendste divisies, maar dit jaar steken de Steelers er wel bovenuit. De Ravens en Bengals zullen wel lang mee gaan doen om de wild cards, maar gaan het komend seizoen niet redden en voor de verandering heeft de AFC North maar een play-off team.
MG: De enige twijfel die hier rijst, is of de Pittsburgh Steelers het halen, of toch eerder de Cincinnati Bengals. Ik denk echter dat de Steelers aan het langste eind trekken. Het team heeft veruit de sterkste aanval van de divisie (en daarbuiten). Als de defensie wat sterker presteert dan het belabberde vorige seizoen, dan zullen ze de Bengals de loef afsteken.
RG: Pittsburgh Steelers. Ondanks dat RGIII bij de Browns een leuk seizoen gaat draaien hebben de Steelers de beste offense by far.
JH: Steelers – Scoren iedere week 50 punten. Bengals komen in de buurt maar Green kan helaas niet alle ballen vangen (hoewel ze het wel gaan proberen).
MM: Wat wil ik graag hier de Browns zeggen. Een herboren RGIII, Flash Gordon weer terug (nog wel een paar weekjes wachten), een solide D en toch gaat het zoals altijd mis. Zelfs de NBA titel van de Cavs zal ze geen vleugels geven. Neen, deze divisie gaat naar de Bengals waarbij de beslissing tussen de mannen van Big Ben en de Bengals op de laatste speeldag in het voordeel uitvalt van Cincinnati.
LS: Cincinnati Bengals; zijn allround net wat sterker dan de Steelers. Ze moeten alleen nu een keer een play-off wedstrijd gaan winnen. Steelers aanvallend de beste maar verdedigend net te weinig diepte.
KJtV: Geen enkele divisie bracht de laatste 9 jaar meer play-off deelnemers voort. Over het algemeen zijn Cincinnati, Baltimore en Pittsburgh zeer aan elkaar gewaagd en dat zal in 2016 niet anders zijn. De Ravens zullen absoluut terugslaan, maar zullen het waarschijnlijk net niet redden. Als ik op voorhand een dollar moet inzetten dan kies ik voor de Bengals, die dan in de play-offs weer zullen falen.
SV: Een sterke divisie. Ook al zullen de Browns geen wonderseizoen gaan draaien, ook zij hebben progressie gemaakt. Ik denk dat de Steelers hier uiteindelijk toch boven zullen komen drijven, ondanks het onophoudelijke gezeur met schorsingen.

Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch
  1. Op de SB finale na sluit ik met alle voorspellingen aan bij Wouter Boerkamp.
    Alleen al om het feit dat hij de Tennessee Titans als divisie winnaar heeft 😉
    Maar misschien is dat wel iets te rooskleurig gezien door de ogen van een fan. Maar een goede 2e optie zijn de Texans..
    Mijn SB Finale is die tussen de Patriots en Packers 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen