NFL 4-on-4: winloze Jets en Pats quarterback

4. Tijd om de hand in eigen boezem te steken. Van welke voorspelling heb jij het meeste spijt nu het seizoen halverwege is?

Luuk Dokter: “Mijn 12-4 voorspelling voor de Steelers, dat had natuurlijk 16-0 moeten zijn. Nee, zonder gekkigheid: het wordt 14-2, dus zo veel spijt heb ik niet. Waar ik wel spijt van heb, is de 8-8 voorspelling voor de Jets, voorafgaand aan het seizoen. In 2019 waren ze al slecht. Dit jaar missen ze grote namen (Mosley, Adams) en hebben ze één van de zwaarste schema’s. Echter, ik had aanvallend meer van dit team verwacht. Ik stel het bij naar 1-15.”

Ton de Vries: “Dat is makkelijk. Ik heb meerdere keren geschreven en geroepen dat de Cowboys de selectie hebben om de superbowl te halen. Het schaamrood staat me op de kaken. De Cowboys zijn momenteel na de Jets het slechtste team in de NFL.”

Toon Aerts: “Ik had na de wedstrijd tegen de Chiefs verklaart dat de Patriots een dark horse waren voor een diepe play-off run. Die woorden neem ik graag helemaal terug. Het is sindsdien alleen maar bergaf gegaan met de Patriots. Gezien het aankomende schema stel ik me zelfs serieus de vraag of ze nog meer dan twee games kunnen winnen. De nabije toekomst oogt niet echt rooskleurig in Foxborough.”

Chris van Dijk: “Mijn voorspellingen voor MNF in de podcast. De Steelers die de play-offs niet gaan halen. Een wild card wedstrijd tussen de Jets en de Browns en de Cowboys die 11-5 gaan. Dus eigenlijk alles wat ik in de podcast heb gezegd dit seizoen. Ik weet zelf eigenlijk ook niet waarom ik nog steeds gevraagd word.”

Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen