NFL 4-on-4: winloze Jets en Pats quarterback

3. Welke ploeg die nu buiten de play-offs staat heeft de beste kans om het naseizoen nog te halen en ten koste van welk team gaat dit dan gebeuren?

Luuk Dokter: “De Raiders (4-3) ten koste van de Colts (5-2). Las Vegas is sneaky good en Indianapolis heeft een zweem van ‘net niet’ om zich heen hangen. Overigens deden de Raiders vorig seizoen ook lange tijd mee, maar dit seizoen voelt het anders. Carr speelt goed, Jacobs is een ster en de defense begint langzaam op te krabbelen. Daarnaast ziet het schema van de Colts er veel zwaarder uit dan die van de Raiders.”

Ton de Vries: “Ik zie de Raiders en de Broncos nog wel strijden om een wild card. Beiden zijn beter dan hun record tot nu toe. Als iedereen heel blijft, met name in Denver, zijn ze beiden in staat het bijna elk team lastig te maken. Dit zou dan ten koste kunnen gaan van bijvoorbeeld de Colts of de Browns.”

Toon Aerts: “De Miami Dolphins gaan het huzarenstukje waarmaken. Ze tonen aan beide zijden van de bal week na week progressie. Het is best indrukwekkend om zien wat Brian Flores met deze bende aan het klaarspelen is. Tua heeft zijn debuut gemaakt en heeft meteen gewonnen, al was het niet flitsend. Hij zal volgens mij alleen maar beter worden en de defense van de Dolphins is intussen ook geen lachertje meer. Ze krijgen zowaar het minste punten per wedstrijd tegen. Het team dat dan afvalt, wordt opnieuw de Cleveland Browns. Ondanks de aardige start gaat het toch allemaal weer net niet worden in Cleveland. De nederlaag tegen de Raiders was erg illustratief voor de Browns. De ene week gaat het goed, de andere week lijkt het weer nergens meer op. Met zo’n wisselvalligheid zullen ze net naast dat laatste plekje grijpen.”

Chris van Dijk: “Ik ben nog niet overtuigd van de Rams, maar ik zie in de NFC niet heel veel concurrenten, zeker nu Garoppolo en Kittle geblesseerd zijn bij de Niners. In de AFC horen de Browns wel de play-offs te halen, maar ik denk dat zij het wel moeilijk gaan krijgen om hun plek vast te houden, zeker zonder Odell Beckham Jr. De grootste concurrent zou Miami wel eens kunnen zijn. Het programma biedt genoeg kansen om toch nog een wild card in de wacht te slepen.”

Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen