NFL 4-on-4: winloze Jets en Pats quarterback

1. De winloze Jets zijn halverwege een 0-16 seizoen. Gaan ze nog een wedstrijd winnen? En zo ja, van wie?

Luuk Dokter: “Nee! Ze zijn zo slecht dat het niet om aan te zien. Er is geen enkel team dat hiervoor valt. Alhoewel, de twee ontmoetingen met de Patriots zullen close zijn. Wellicht dat er aan het eind van het seizoen iets waanzinnigs gebeurt, omdat het er dan voor hen en in dat geval de Patriots niet meer toe doet. Volgende week verliezen ze nog van New England. In de laatste week van het seizoen zouden ze er zo maar van kunnen winnen, tenzij het de komst van Trevor Lawrence in gevaar brengt.”

Ton de Vries: “Nee ik denk het niet. Bijzonder dat de situatie nu zo is, maar ik geef ze tegen de Patriots nog de beste kans. Toch gaan ze ook die niet winnen. Deze organisatie is rot en moet van de grond af aan opnieuw opgebouwd worden.”

Toon Aerts: “Het is altijd mogelijk dat ze hier en daar nog een wedstrijdje oppikken, maar dan moet de tegenstander er wel helemaal géén zin in hebben. De Jets zijn echt een heel slecht football team. Het enige wat hen nog een overwinning kan opleveren, is de razend spannende strijd om Trevor Lawrence. Daarvoor zijn de twee games met de Patriots cruciaal. Als de Patriots helemaal mee willen spreken in die “tank-strijd”, dan zouden ze zomaar hun twee games tegen de Jets opzettelijk kunnen verliezen. Al hoop ik dat natuurlijk van niet. Het zou sportief gezien bepaald schandelijk zijn.”

Chris van Dijk: “Natuurlijk gaan ze nog wel een wedstrijdje winnen. Ik verwacht thuis tegen de Browns. Want wat past er meer bij Cleveland dan dat ze de play-offs missen omdat ze verliezen van de 0-14 Jets. Ook daarnaast zie ik ze echter nog wel wat kansjes hebben, bijvoorbeeld tegen de Patriots.”

Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen