NFL 4-on-4: winloze Jets en Pats quarterback

2. Wie is de startende quarterback van de Patriots in week 1 van het volgende seizoen?

Luuk Dokter: “Sam Darnold. Hij speelt slecht bij de Jets, maar dat komt voor het grootste deel niet door Darnold. Daarom hoop ik dat de Jets toch stiekem wat duels gaan winnen. Anders wordt er wéér een top prospect verpest door een incompetente football organisatie. Anyway, als de Jets Lawrence halen, is er geen plek meer voor Darnold. Daar weet Bill Belichick echter wel raad mee. Mocht dit overigens niet gebeuren, dan gaat Darnold naar de Steelers.”

Ton de Vries: “Cam Newton. Natuurlijk, hij maakt vreselijk veel fouten, maar als je ziet waar hij het mee moet doen, zou elke QB problemen hebben. Daar komt nog bij dat een slecht seizoen van Cam zijn prijs flink zal drukken. Ik verwacht dat hij nog een jaar of twee under center staat in Foxborough.”

Toon Aerts: “Het zou zomaar opnieuw Cam Newton kunnen zijn. Ik zag alweer een wat stijgende lijn in zijn prestaties afgelopen weekend – de fumble op het eind daargelaten. Ik denk als de supporting cast rondom Cam wat verbeterd kan worden en als de opt-outs in de defensie volgend jaar terugkeren, dat de Patriots gewoon een prima ploeg hebben die mee kan doen voor de play-offs. Cam kan dan gerust de leider zijn van die troepen. Al zal hij met zijn huidige vormpeil niet moeten rekenen op een sterk verbeterd contract. Als Cam daar geen moeite mee heeft, vinden beide partijen wel een akkoord.”

Chris van Dijk: “Ryan Fitzpatrick. De Patriots hebben namelijk een quarterback nodig tot Dak Prescott weer fit is. De Cowboys zijn zo slecht dat ze uiteindelijk de nummer 1 pick krijgen. Dan is Trevor Lawrence een goedkopere quarterback dan Prescott en kiezen de Cowboys voor hem. Bill Belichick is er dan als de kippen bij om Prescott binnen te halen.

Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen