NFL 4-on-4: Thanksgiving-editie

4. We hebben deze week meer prime time wedstrijden dan normaal. Dus meer kans om alles te volgen. Wat is jouw kijktip voor deze speelronde?

Toon Aerts: “Kijk allemaal naar de Bills tegen de Chargers. De Bills zullen fris en met een goed gevoel uit de bye week komen, aangezien de concurrenten uit de AFC East het allemaal lieten afweten afgelopen weekend. De Chargers hebben ene Justin Herbert rondlopen die – voor zover dat mogelijk is – week na week nòg beter lijkt te worden. Aangezien de Bills-defensie nog steeds niet op een erg hoog niveau staat te acteren en de defensie van de Chargers ook niet de sterren van de hemel speelt, verwacht ik vuurwerk vanaf de eerste kick-off tussen twee offenses die goed weten hoe ze veel punten moeten scoren.”

Luuk Dokter: “Zoals ik al aangaf, heb ik twee favoriete spelers: Watson en Hopkins. Daarom raad ik altijd duels van de Texans en Cardinals aan. Echter, het rommelt in de AFC South. Na het spelen van de AFC Championship Game leek de divisie een prooi voor de Titans. De Colts zijn echter opgestaan en in een zinderend duel met Tennessee zullen zij uitmaken wie de divisie hoogstwaarschijnlijk op haar naam schrijft.”

Ton de Vries: “Piek niet te vroeg! Zoals zo vaak vallen de Thanksgiving wedstrijden tegen. Ravens – Steelers is natuurlijk wel een mooi affiche, maar die is verplaatst naar zondag. Dan wordt het weer leuk met onder andere de Colts tegen de Titans, cruciaal in die divisie. Als toetje hebben we de Chiefs tegen de Buccaneers. De zondag wordt weer smullen!

Chris van Dijk: “De Lions hebben het beste record van de ploegen die op Thanksgiving in actie komen, dus verwacht daar niet teveel van. Ik raad aan om zondag tijdens Redzone een oogje te houden op de wedstrijd tussen de Chargers en de Bills. Twee lekkere aanvallen en matige verdedigingen. Dit moet een heerlijke shootout gaan worden.”

Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen