NFL 4-on-4: Thanksgiving-editie

3. De meest competitieve divisie is natuurlijk de NFC East. Wie gaat deze strijd winnen?

Toon Aerts: “Het is stilaan onmogelijk te voorspellen, aangezien ook de Cowboys nu gewoon weer meedoen. Ik begin stilaan te denken dat het alvast niet de Eagles worden. Carson Wentz is een drama op twee voeten momenteel en zo’n sneeuwbaleffect is erg lastig om nog om te keren. Als ik echt zou moeten kiezen, dan denk ik dat het zowaar de Giants zullen zijn die ermee zullen weglopen. Met niet meer dan 5 wins, welteverstaan.”

Luuk Dokter: “Ik vond de Dallas Cowboys verrassend lekker spelen tegen de Vikings. Dalton was on fire en de defense leek een stuk minder zwak dan voorheen. Als ik kijk naar de schema’s en als ze dit niveau vasthouden, zie ik hen misschien zelfs wel een 0.500 seizoen spelen.”

Ton de Vries: “De Giants. Van alle teams spelen ze het meest naar hun kunnen. Daarnaast verloren ze al vaak heel nipt, wat een vertekend beeld heeft gegeven. Ik vind ze het beste (of minst zwakke) team in de NFC East.”

Chris van DIjk: “De Eagles hebben nog steeds het meeste talent, maar Wentz lijkt dit seizoen niet meer aan de praat te krijgen. Dus lijkt het er op dat de andere ploegen het uit mogen maken. Dan denk ik dat het Football Team de beste kans heeft. Een goede verdediging en Alex Smith die iedere week beter wordt. Het zou zo maar eens net genoeg kunnen zijn. Met een overwinning tijdens Thanksgiving kunnen ze in ieder geval de koppositie pakken.”

Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen